close

Filter

Visa resultat

Jämför masterprogram i Sportdiplomati

Är du intresserad av att tjäna en magisterexamen? Denna typ av program är utformat för att komma efter en grundutbildning; Det kräver vanligtvis ungefär två år att slutföra. Det finns många olika fält som denna grad kan erbjudas i. Du kanske är nyfiken: "Vad är en mästare i idrotts diplomati? " Denna typ av examen är utformad så att eleverna kan lära sig allt om hur sport och a… Läs mer

Är du intresserad av att tjäna en magisterexamen? Denna typ av program är utformat för att komma efter en grundutbildning; Det kräver vanligtvis ungefär två år att slutföra. Det finns många olika fält som denna grad kan erbjudas i.

Du kanske är nyfiken: "Vad är en mästare i idrotts diplomati? " Denna typ av examen är utformad så att eleverna kan lära sig allt om hur sport och atletisk tävlingar kan främja förbindelser över politiska och kulturella gränser. Studenter kan studera kända händelser, som OS eller VM, och lära sig hur dessa händelser kan hjälpa individer, grupper och organisationer att ansluta. Denna typ av examen kan utbilda människor om både kulturdiplomati och friidrott, med potentiella ämnesområden som innefattar konfliktlösning, händelseplanering eller aktivism.

Denna typ av program kan ge studenterna många fördelar.Till exempel kan den dedikation som krävs för att studera sportdiplomati bidra till att öka kompetens som planering, problemlösning och kritiskt tänkande. Dessutom kan en magisterexamen ge värdefulla fördelar på arbetssökande.

Det är viktigt för potentiella studenter att vara medveten om att de finansiella kraven varierar från skol till skolan. Undervisningsutgifter, materialpriser och avgiftsjusteringar bör alla beaktas före anmälan i någon institution, liksom rese- och levnadskostnader.

Vilka typer av jobb är öppna för dem som är intresserade av sportdiplomati? Många länder har diplomatiska kår som är öppna för dem med magisterexamen. Dessutom kan utexaminerade kunna hitta arbete med internationella idrottsorganisationer. Slutligen finns det ett antal ideella organisationer som ägnar sig åt sportdiplomati. Akademiker kan besluta att engagera sig med en befintlig organisation eller att starta sin egen.

Vår databas innehåller information om ett antal sport- och diplomatprogram. För att komma igång, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Real Madrid Graduate School – Universidad Europea
madrid, Spanien

Magisterexamen i idrottslag ger jurister, såväl som erfarna advokater, med den specifika kunskapen och särdragen inom det juridiska idrottsområdet, vilket ger dem en särskild ... +

Magisterexamen i idrottslag ger jurister, såväl som erfarna advokater, med den specifika kunskapen och särdragen inom det juridiska idrottsområdet, vilket ger dem en särskild vision om sportens nuvarande situation och dess juridiska organisation. -
Magisterexamen
Heltid
9 månader
Spansk
Okt 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här