MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Stadsdesign i Kanada 2020

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Urban design är en tvärvetenskaplig praxis som innebär att planera den fysiska makeup av städer och samhällen. Studenter har möjlighet att lära aspekter av disciplinerna stadsplanering, arkitektur och landskapsplanering, bland andra.

Om du funderar på någon högre utbildning som kommer att påverka ditt liv positivt samtidigt ge dig praktiska kunskaper och färdigheter, då Kanada 's utbildningssystem är vad du behöver. Resor till Kanada för din utbildning kommer att göra dig uppskatta kreativitet och innovation av föreläsarna i dessa högre utbildningsanstalter.

De mest populära masterprogrammen i Stadsdesign i Kanada 2020

2 Resultat i Stadsdesign, Kanada Filter

Master of Urban Design

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Magisterexamen
<
Heltid
<
11 månader
Engelska
Campusstudier

Master of Urban Design-programmet erbjuds i ett ettårigt läroplan med ett centralt inriktning på stadsdesign i alla vågor - från regiondistriktet till stadsblocket.

Läs mer

Master of Engineering Ledarskap i Urban Systems

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Magisterexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 månader
Engelska
Campusstudier

Master of Engineering Leadership (MEL) i Urban Systems är en professionell grad för systemtänkare som vill ta itu med komplexa infrastrukturutmaningar.

Läs mer