MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Straffrätt på deltid i Centralamerika och Karibien 2020/2021

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

En masterexamen i Criminal Justice består av en mängd olika ämnen, från historia till de sociala konsekvenserna av det straffrättsliga systemet. Det handlar om de avancerade studier och administration inom området för brottsbekämpning.

Centralamerikanska och karibiska nationer är rikt på kultur, historia och kultur. De är stolta över sin forntida historia, och de flesta av medborgarna tar stolthet och glädje i att visa sitt land till internationella ögon. Den unika kulturella landskapet ger en one-of-a-kind upplevelse som är oskiljaktig från en känsla av spänning och erfarenhet. Centralamerika är en idealisk plats att jorda sig i medan du njuter av mer än ett fåtal av livets största njutningar.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Straffrätt på deltid i Centralamerika och Karibien 2020/2021

2 Resultat i Straffrätt, Centralamerika och Karibien Filter

Master i straffrätt och kriminologi

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Spansk
Campusstudier

Magisterexamen inriktad på teoretisk och metodologisk analys av det straffrättsliga systemet och dess tillämpning i studien av natur, förebyggande och kontroll av brottslighet ...

Läs mer

Mästare i straffrättsliga rättvisa

American University Of Puerto Rico
Magisterexamen
Spansk

Befälhavaren förbereder kompetenta yrkesverksamma inom administration, design och utvärdering av program och tjänster som erbjuds inom detta område inom offentlig och privat s ...

Läs mer