MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Strategi i Australien på deltid 2021

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

De som vill lära sig om strategiska metoder och principer för att främja beslutsfattande processer hos alla sorters företag kan dra stor nytta av ett akademiskt studieprogram i strategi. Ämnen som studeras kan omfatta planering, företagsstrategi och strategisk ledning.

Australien har sju av de 100 lärosäte i världen! Australien sitter ovanför lik av Tyskland, Nederländerna och Japan, placera åttonde i Universitas 2012 U21 Ranking av nationella system för högre utbildning.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Strategi i Australien på deltid 2021

2 Resultat i Strategi, Australien Filter

Master of Strategic Supply Chain Management

University of Technology Sydney
Magisterexamen
Feb 2021
<
Heltid
<
Deltid
Campusstudier

Kursen är utformad för att tillgodose behoven hos de som är anställda inom alla branscher, inklusive privata, offentliga och ideella och som söker avancerad kunskap om nätverk ...

Läs mer

Master of Strategic Supply Chain Management (förlängning)

University of Technology Sydney
Magisterexamen
Feb 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Campusstudier

Kursen är utformad för att tillgodose behoven hos de anställda inom alla sektorer, inklusive privata, offentliga och ideella och som söker specialkunskaper och praktisk insikt ...

Läs mer