MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Strategisk ledning i Australien på deltid 2021

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Strategisk ledning visar studenterna hur de effektivt kan hantera andra i en företagsmiljö. Studenterna lär sig hur kommunikationstekniker, mänskligt beteende, och företagspolitik påverkar arbetsplatsen och individer på den.

Australien har en subventionerad högre utbildning för studenter bedriver de grundutbildningsprogram grader. De ger också lån och bidrag för de forskarstuderande. Högre lärande börjar på grundexamen nivå till en doktorsexamen inom något ämnesområde.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Strategisk ledning i Australien på deltid 2021

2 Resultat i Strategisk ledning, Australien Filter

Master of Strategic Supply Chain Management

University of Technology Sydney
Magisterexamen
Feb 2021
<
Heltid
<
Deltid
Campusstudier

Kursen är utformad för att tillgodose behoven hos de som är anställda inom alla branscher, inklusive privata, offentliga och ideella och som söker avancerad kunskap om nätverk ...

Läs mer

Master of Strategic Supply Chain Management (förlängning)

University of Technology Sydney
Magisterexamen
Feb 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Campusstudier

Kursen är utformad för att tillgodose behoven hos de anställda inom alla sektorer, inklusive privata, offentliga och ideella och som söker specialkunskaper och praktisk insikt ...

Läs mer