5 Deltid Master Program i Studier i bolagsrätt i Nordamerika for 2024

Deltid Master Program i Studier i bolagsrätt i Nordamerika for 2024Filter
    • Concord, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Immateriell egendom är inte bara för advokater. Designad för icke-advokater som vill utöka sin förståelse för IP, studenter lär sig av bransch- och vetenskapliga experter i spetsen inom området, allt från bekvämligheten i sina egna hem. Detta är graden att få om du är en entreprenör - inte bara kommer du att utveckla dina analytiska och resonemang färdigheter, men dina kreativa färdigheter också. Som en topprankad IP-skola, du får det bästa av teori och praktik på UNH Franklin Pierce.

    • Fort Worth, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Texas A&M University School of Law's unikt utformade Master of Jurisprudence (M.Jur.) i immaterialrätt kommer att förbereda dig för att navigera och lyckas i den snabbt föränderliga informationsbaserade globala IP-miljön. IP M.Jur. examen - den första i sitt slag i Texas - riktar sig till dem som inte planerar att utöva IP -lag, men vars karriär kan dra nytta av IP -utbildning. Potentiell M.Jur. kandidater inkluderar patent- och varumärkesagenter, teknikchefer, konstnärer, författare, musiker, uppfinnare, forskare, ingenjörer, mjukvaruutvecklare, marknadsföringsspecialister, statstjänstemän, företagsledare, experter på offentlig politik, journalister och akademiker och forskarstuderande inom icke-juridiska discipliner .

    • Washington, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    George Washington University Law School har varit ledande inom immaterialrättens utbildning och stipendium i mer än hundra år. När GW Law inrättade ett Master's of Patent Law-program 1895 hade dess alumner redan skrivit patent för Bell's the phone, Mergenthaler's the linotype machine, och Eastman rullar filmkamera, bland hundratals andra uppfinningar, och dussintals fler alumner hade arbetat på Patentbyrån.

    • New York, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Corporate Compliance är ett växande område som är världsomfattande. Fordham Lagen är i spetsen för denna föränderliga och expanderande fält och den nya MSL i Corporate Compliance kommer att sätta dig där också.

    • Minneapolis, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Med en Master of Science in Patent Law utnyttjar studenter med vetenskaplig och teknisk bakgrund den kunskapen för att främja karriärmöjligheter inom det blomstrande området patenträtt. Detta ettåriga professionella magisterprogram riktar sig till studenter som vill arbeta med spetsteknik och hjälper uppfinnare och företag att föra innovationer till marknaden.