MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Studier i ekonomi på distans i Odessa, Amerikas förenta stater 2020/2021

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Ekonomi och administration är en sammanslagning av många olika discipliner. Yrkesverksamma utbildas i företagsekonomi, makro- och mikroekonomi, finans, socialpolitik och andra ämnen för att hjälpa dem att analysera och förstå den nationella eller globala ekonomiska bilden.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information Masterexamina i Studier i ekonomi på distans i Odessa i USA 2020/2021

1 Resultat i Studier i ekonomi, Odessa, Distansutbildning Filter

Master of Professional Accountancy (MPA) (på campus eller online)

The University of Texas Permian Basin, College of Business
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Internet

Master of Professional Accountancy (MPA) -programmet är utformat för att fungera både som ett femte studieår för fortsatta grundstudenter som har för avsikt att uppfylla krav ...

Läs mer