$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Studier i juridik i Demokratiska republiken Kongo 2022

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.Lagar och förordningar är uppsättningar av regler och riktlinjer som skapats av människor, för människor. Delområden inom detta område omfattar allt från internationella statliga relationer till att säkerställa… Läs mer

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Lagar och förordningar är uppsättningar av regler och riktlinjer som skapats av människor, för människor. Delområden inom detta område omfattar allt från internationella statliga relationer till att säkerställa lämpliga affärsmetoder.

Studenter som vill lära sig om kultur specifika mat och underhållning kan njuta av att gå i skolan i Kongo DRC (Zaire), som mat och musik är två av landets 's mest populära fritidssysselsättningar. Hundratals olika etniciteter ringa till det land hem, och franska är den vanligaste av de 242 talade språk.

De mest populära masterprogrammen i Studier i juridik i Demokratiska republiken Kongo 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Demokratiska republiken Kongo
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Université Francophone du Congo
Goma, Demokratiska republiken Kongo

Master of Law: privaträtt och rättsväsendet, den internationella humanitära rätten

Master of Law: privaträtt och rättsväsendet, den internationella humanitära rätten -
Magisterexamen
Heltid
Franska
Campusstudier