MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Studier i juridik i Puerto Rico på deltid 2020/2021

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Beroende på ens preferenser kan det att bli expert på lagar och förordningar leda till ett antal olika fördjupningsområden. Bland de mest populära av dessa inriktningar är handelsrätt, reglerande teori och internationella relationer.

Det finns flera institutioner för högre utbildning ligger i hela Puerto Rico, med University of Puerto Rico är den äldsta och största. Som ett territorium i USA, kan medborgarna få tillgång till ytterligare möjligheter till utbildning.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Studier i juridik i Puerto Rico på deltid 2020/2021

2 Resultat i Studier i juridik, Puerto Rico Filter

Master i straffrätt och kriminologi

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Spansk
Campusstudier

Magisterexamen inriktad på teoretisk och metodologisk analys av det straffrättsliga systemet och dess tillämpning i studien av natur, förebyggande och kontroll av brottslighet ...

Läs mer

Mästare i straffrättsliga rättvisa

American University Of Puerto Rico
Magisterexamen
Spansk

Befälhavaren förbereder kompetenta yrkesverksamma inom administration, design och utvärdering av program och tjänster som erbjuds inom detta område inom offentlig och privat s ...

Läs mer