65 Distansutbildning Master Program i Studier i juridik i Amerikas förenta stater for 2024

Distansutbildning Master Program i Studier i juridik i Amerikas förenta stater for 2024Filter
    • East Lansing, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Med din tvååriga onlinemaster i it-brottslighet och digital utredning från Michigan State University kommer du att kunna starta eller avancera en karriär som undersöker eller svarar på it-kriminalitet inom brottsbekämpning, myndigheter och privat industri. Vårt helt onlineprograms unika perspektiv är inriktat på de mänskliga aspekterna av it -kriminalitet, inklusive gärningsmännen, offren och gemenskapen för hothantering. En IT -bakgrund krävs inte för att lyckas med detta program.

    • Washington, Amerikas förenta stater

    Deltid

    24 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    American University Online Master of Public Administration and Policy (MPAP) -programmet kombinerar vår skola för offentliga frågor "topprankade, nationellt erkända och NASPAA-ackrediterade MPA och MPP-gradsprogram till en grundläggande, mycket marknadsförbar referens.

    • Online USA

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Johns Hopkins University MS i Regulatory Science-programmet ger studenterna en karriär inom forskarvetenskap med en specialiserad studieutbildning med betoning på avancerade ämnen i de reglerande godkännandeprocesserna för globala och inhemska bioteknikprodukter. Studenterna kan specialisera sig i en aspekt av den regulatoriska vetenskapen av deras val genom tre valfria kurser, inklusive ett brett utbud av avancerade regulatoriska kurser.

    • Los Angeles, Amerikas förenta stater

    Heltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Onlineprogrammet Master of Legal Studies från Pepperdine Caruso School of Law erbjuder en inriktning på tvistlösning för studenter som är intresserade av att göra karriär inom skiljedom eller medling. Koncentrationen omfattar läroplaner från Pepperdine Caruso Law's Straus Institute, som är topprankat för tvistlösning av U.S. News & World Report.

    • Paxton, Amerikas förenta stater

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Bli en ledare inom det straffrättsliga området genom att fortsätta din utbildning. Anna Maria Colleges online-MS i Criminal Justice förbereder dig för karriäravancemang genom en kombination av relevanta kurser och praktisk kompetensutveckling. Du kan också anpassa dina studier genom att lägga till specialisering i ditt program. Alternativen inkluderar ledarskap och administration, hemlandsäkerhet och krishantering. Överför upp till sex poäng och avsluta ditt program om ett år eller mindre.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Genom ett interaktivt, digitalt klassrum etablerar onlineprogrammet Master of Criminal Justice Administration från East Central University utbildningsstandarden för framtiden för brottsbekämpning. Studenter lär sig av erfarna lärare och förbereder sig för att avancera sina brottsbekämpande karriärer till ledande positioner.

    • Utica, Amerikas förenta stater

    Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online MS in Cybersecurity - Computer Forensics lär eleverna att proaktivt ta itu med ständigt föränderliga attack- och infiltrationstekniker. Studenter får avancerad kunskap och praktisk erfarenhet av cyberintelligens, kritisk infrastruktur och undersökande principer. Programmet har specialiserat sig på analys av skadlig programvara, elektronisk brottslighet, underrättelseverksamhet, datorforensik och cyberoperationer, och programmet har fått utmärkelser som Center of Excellence från både NSA/DHS och EC-Council.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Methodist Universitys 100% online-MS i straffrättsliga frågor förbereder studenter att leda i vilken gren av den straffrättsliga branschen. I kurser som undervisas av expertfakulteten kommer du att utforska kriminologisk teori, forskningsmetoder, kriminalvårdsfilosofier, moderna polisstrategier och mer. Studenter slutför också ett Capstone-projekt för att visa upp viktig branschkunskap och färdigheter som förvärvats i detta masterprogram. Ta examen om 12 månader redo att bli ledande inom området straffrätt.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Carlow Universitys IACBE-ackrediterade online Master of Science in Fraud and Forensics kan slutföras på bara 12-14 månader och förbereder elever med färdigheter utöver redovisning. Designad för upptagna proffs som vill göra skillnad, Carlows masterexamen i bedrägeri och kriminalteknik är 100 procent online. Efter examen är studenterna beredda att gå till CFE-provet och kvalificerade sig för de 150 timmar som krävs för att göra CPA-provet.

    • Aurora, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Få expertis för att utmärka sig inom socialt arbete med detta spår. När du tjänar din Master of Social Work online och väljer att specialisera dig i kriminalteknisk socialt arbete kommer du att lära dig att tillämpa principer för socialt arbete i juridiska miljöer. Detta spår fokuserar på att ge studenterna en förståelse för rättsmedicinsk praktik och teori, utmana befintliga fördomar och lära sig specifika kliniska färdigheter för att hjälpa olika delpopulationer. Kurserna inkluderar relevanta ämnen inom medling och arbete med utsatta befolkningar.

    • Concord, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Immateriell egendom är inte bara för advokater. Designad för icke-advokater som vill utöka sin förståelse för IP, studenter lär sig av bransch- och vetenskapliga experter i spetsen inom området, allt från bekvämligheten i sina egna hem. Detta är graden att få om du är en entreprenör - inte bara kommer du att utveckla dina analytiska och resonemang färdigheter, men dina kreativa färdigheter också. Som en topprankad IP-skola, du får det bästa av teori och praktik på UNH Franklin Pierce.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    8 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Concordia University, St. Paul erbjuder MA i Human Services in Forensic Behavioral Health i samarbete med American Institute for the Advancement of Forensic Studies. Graden erbjuds online och fokuserar på det direkta förhållandet mellan beteendehälsa, straffrättslig rätt och rättssystem.

    • Fort Worth, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Få ett unikt, karriärrelevant perspektiv på ditt yrke med en masterexamen i jurisprudence från Texas A&M University School of Law . M.Jur. är utformad för icke-jurister som söker juridisk utbildning och utbildning men inte har för avsikt att utöva juridik. Programmet på 30 kredittimmar, 2 år kommer inte att kvalificera studenter att delta i någon statlig advokatexamen. M. Jur. examensalternativ är energi- och miljörätt, energi-, olje- och gaslag, hälsorätt, politik och förvaltning, internationell beskattning, riskhantering, förmögenhetsförvaltning.

    • Richmond, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    30 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    Genom att ingjuta en straffrättslig kärna med fokus på social rättvisa, förbereder EKU:s online-masterprogram högtänkande individer för ledarskapsroller som utmanar orättvisa, värdesätter mångfald och stödjer alla människors rättvisa behandling och mänskliga rättigheter.

    • Washington, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Elliott School's Master of International Policy and Practice (MIPP) är en avancerad professionell examen för utövare i mitten av karriären. Programmet kombinerar rigorös akademisk utbildning med utveckling av värdefulla karriärförbättrande färdigheter och förbereder studenterna för ledarroller inom internationell offentlig politik. Programmet kan slutföras online eller på campus, och det finns kortvariga studier utomlands för att förbättra den praktiska verkliga applikationsdesignen för programmets läroplan.