$close

Filter

Visa resultat

Se alla masterprogram i Tillämpad lingvistik i Irland på deltid 2022

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.Området tillämpad lingvistik fokuserar på processerna för både inlärning och användning av språk. Flerspråkighet är ett av de underområden som ingår i den tillämpade lingvistiken. B… Läs mer

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Området tillämpad lingvistik fokuserar på processerna för både inlärning och användning av språk. Flerspråkighet är ett av de underområden som ingår i den tillämpade lingvistiken. Både språklärare och översättare använder kunskap inom tillämpad lingvistik i sina karriärer.

Irland genomförde nyligen en lag som stadgar alla studerande inom universitetsutbildning för att ansöka om statliga lån för att låta dem nå sina högre akademiska drömmar. Första officiella språket är irländsk, även känd som iriska, men engelska (det andra officiella språket) används mer allmänt. Den nationella huvudstad är Dublin. Irland är känt för att fira Saint Patricks Day (17 mars) över hela världen.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Tillämpad lingvistik i Irland på deltid 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Irland
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Mary Immaculate College
Limerick, Irland

Kursen erbjuds med tre alternativ för leverans; på campus, blandad eller helt online. Kursen riktar sig till erfarna engelskspråkiga lärare och andra engelska.

Kursen erbjuds med tre alternativ för leverans; på campus, blandad eller helt online. Kursen riktar sig till erfarna engelskspråkiga lärare och andra engelska. -
Magisterexamen
Heltid
Deltid
12 - 24 månader
Engelska
Sep 2022
Campusstudier
Internet