MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Turism i Hongkong på deltid 2021

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Studieprogram i turism kan förbereda studenter på karriärer inom turism och lära upp dem till att bli utmärkta chefer och samordnare. Ämnen man går igenom på dessa program kan vara turism och hotelledning, beslutsfattande, marknadsföring och eventdesign.

Hong Kong, finns på södra kusten av Kina, är landet ett av de två särskilda administrativa regioner i Kina. Hong Kong 's högre utbildning är placerad i Englands struktur samt internationella system. Det sköts av landets 's Education Bureau.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Turism i Hongkong på deltid 2021

2 Resultat i Turism, Hongkong Filter

Master of Science i Global Hospitality Business

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Magisterexamen
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Gästfrihet är en av de snabbast växande och mest dynamiska sektorerna av globala yrkesverksamma inom branschen och kräver att en 21-talskunskap ska vara konkurrenskraftig. I e ...

Läs mer

Civilingenjör i internationell turism och konventhantering

The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

MSc i internationell turism och konventionsledning utvecklar elevernas kunskaper och ledarskap genom att blanda strategiska perspektiv med effektiva implementeringar inom turi ...

Läs mer