MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Turism på deltid i A Coruña, Spanien 2021

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Studier i turism passar dem som vill ha en karriär där de hanterar och planerar utflykter, resor och andra evenemang för människor. Ämnen man går igenom kan inkludera företagsdrift, försäljning, marknadsföring, utveckling, planering och bokning och utformning av resor.  

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Be om information Masterexamina i Turism på deltid i A Coruña i Spanien 2021

1 Resultat i Turism, A Coruña Filter

Master i planering och förvaltning av destinationer och turistprodukter

Universidade da Coruña
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
3 terminer
Spansk
Campusstudier
Internet

De nya Masters i planering och hantering av destinationer och produkter Turist tjänar till att utbilda studenter för forskning inom turism och utföra arbetsuppgifter inom sekt ...

Läs mer