MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Turismledning på deltid i A Coruña, Spanien 2021

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Turismledning kan ge studenterna den grund de behöver för att arbeta inom turistnäringen. Denna typ av studier kan hjälpa studenterna att komma fram i karriären snabbare och öka antalet möjligheter efter examen.  

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Be om information Masterexamina i Turismledning på deltid i A Coruña i Spanien 2021

1 Resultat i Turismledning, A Coruña Filter

Master i planering och förvaltning av destinationer och turistprodukter

Universidade da Coruña
Magisterexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
Deltid
<
3 terminer
01 Apr. 2021
Spansk
Campusstudier
Internet

De nya Masters i planering och hantering av destinationer och produkter Turist tjänar till att utbilda studenter för forskning inom turism och utföra arbetsuppgifter inom sekt ...

Läs mer