6 Deltid Master Program i Turismledning i Spanien for 2024

Deltid Master Program i Turismledning i Spanien for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    1 år

    På Campus

    Spanska

    Den magisterexamen i e-turism och Revenue Management ger kunskap i digitala verktyg och sociala nätverk som gör det möjligt att öppna ett brett utbud av marknadsföringsaktiviteter och försäljning. Också specialiserad utbildning som optimerar resurser och intäkter i en mycket konkurrensutsatt bransch.

    • Tarragona, Spanien

    Heltid, Deltid

    2 terminer

    Blandad

    Engelsk, Spanska

    Huvudsyftet med denna 60 högskolepoäng Master är att ge avancerad utbildning i strategisk ledning och marknadsföring av destinationer och turistområden. Programmet syftar specifikt till kapacitering, innovation, och ledarskap i en konkurrenskraftig och hållbar utveckling av turism, baserat på erkännandet av dess ekonomiska, social och kulturell komplexitet och betydelse.

    • Spain Online, Spanien

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk, Spanska

    Masterexamen i innovation och turismmarknadsföring online som erbjuds av UCAM, en ansluten medlem av World Tourism Organisation (UNWTO), är ett viktigt steg i att finslipa yrkeskunskaper och ett stort steg i moderniseringen av turismledning, och därigenom förbättra konkurrenskraften hos turistföretag och populära turistmål.

    • Spain Online, Spanien

    Heltid, Deltid

    9 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Programmet Online Master in Tourism & Hospitality Management erbjuder avancerad insikt i turistnäringen och ger studenter möjlighet att utveckla sina kunskaper och intressen inom området hospitality management.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    6 månader

    Distansutbildning

    Med Master in Tourism Management and Consulting är det avsett att svara på de stora utmaningarna i den moderna världen, med hjälp av de modernaste informations- och kommunikationsteknologierna, vilket ger tillgång till högre utbildning.

    • Girona, Spanien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Spanska, Engelsk

    Magisterexamen syftar till att ge studenterna avancerad kunskap inom turism som gör att de kan inta tekniska och ledande befattningar i företag och offentliga förvaltningar och arbeta som kvalificerad personal inom professionell rådgivning, företagsinnovation och akademiska studier inom turism.