$close

Filter

Visa resultat

Se masterprogram i Vetenskapshistoria i Europa 2022

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.Se al… Läs mer

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla masterprogram i Vetenskapshistoria i Europa 2022

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
PhD
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
University of St Andrews
Saint Andrews, Storbritannien

MLitt i miljöhistoria utforskar mänsklig interaktion med den icke-mänskliga naturen inom ramen för en studie av historien om vetenskap, medicin och miljö.

MLitt i miljöhistoria utforskar mänsklig interaktion med den icke-mänskliga naturen inom ramen för en studie av historien om vetenskap, medicin och miljö. -
Magisterexamen
Heltid
Engelska
Campusstudier