66 Master Program i Vetenskapsstudier 2024

Master Program i Vetenskapsstudier 2024Filter
    • Budapest, Ungern

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Programmet fokuserar på logik och dess tillämpningar i vetenskapsfilosofin, särskilt i grunden för matematik, fysik, lingvistik och samhällsvetenskap. Utöver några kärnkurser och en gemensam semesterserie med fyra terminer som ger en gemensam bakgrund för alla studenter, erbjuder vi följande fyra tematiska grupper av kurser: Logik och matematikens filosofi, Fysikens grunder, logik i lingvistik och modeller i Samhällsvetenskap - studenten måste välja 7 kurser som erbjuds i dessa moduler.

    • Livingston, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Online Bachelor of Science in General Science: Teacher Certification-programmet från University of West Alabama levererar de innovativa pedagogiska färdigheter du behöver för att bli en certifierad utbildare på gymnasienivå. Med personlig instruktion från experter kommer du att utforska zoologi, analytisk kemi, mänsklig anatomi och mer i ett virtuellt, interaktivt klassrum. Ta nästa steg med Alabamas första helt online-certifieringsprogram för lärare i allmänvetenskap idag.

    • Tartu, Estland
    • Online

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    MSc i tillämpad mätvetenskap ger grundliga kunskaper och färdigheter inom områdena laboratoriemätningar och tekniska mätningar.

    • Groningen, Nederländerna

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta masterprogram erbjuder kurser i filosofi och vetenskapshistoria, färdighetskurser för att förbättra ditt skrivande och handledningar där du arbetar med experter på din disciplins filosofi. Dessutom kommer programmet regelbundet att organisera kollokvier med experter som arbetar med skärningspunkten mellan filosofi, vetenskap och humaniora.

    • Washington, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Mer än någonsin tidigare har innovation och framsteg inom vetenskap och teknik en global inverkan. Politik som styr dessa områden är utformad och reviderad av en handfull ledare, men de påverkar miljarder individuella liv. Master of Arts i internationell vetenskap och teknikpolicy ger dig färdigheter, erfarenhet och tillgång till att börja göra ditt bidrag i spetsen för dessa områden.

    • Hammond, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Master i integrerad vetenskap och teknik (ISAT) är ett tvärvetenskapligt program som betonar tillämpningar av kemi, datavetenskap, industriell teknik, matematik och fysik i en karriärförbättringsgrad. Denna examen har utformats för att möta de specifika behoven hos studenter som går på regionala universitet och som önskar teknisk anställning. Denna examen kommer att förbereda studenterna för arbetsplatsen genom att ge dem erfarenhet av att tillämpa sina kunskaper om matematik och naturvetenskap till projekt av intresse för näringslivet. Individer med erfarenhet och utbildning inom teknik kommer att få en djupare förståelse för den vetenskap och matematik som används inom deras områden. Studenterna kommer att lära sig dessa problemlösningsförmåga genom en kärna av tvärvetenskapliga projektorienterade kurser som kommer att utöka och bredda utbildningen inom vart och ett av de akademiska områdena.

    • Lethbridge, Kanada

    Heltid, Deltid

    24 månader

    På Campus

    Engelsk

    Master of Science-programmet erbjuder studenter inom ett brett spektrum av discipliner möjligheten att få en magisterexamen genom att skriva en avhandling och framgångsrikt slutföra ett begränsat antal kurser. Skapandet av en avhandling inom vilken disciplin som helst kräver en rad färdigheter som är centrala för den liberala utbildningstraditionen, inklusive analys och syntes av idéer, empiriska undersökningar, konstruktion och artikulering av argument och skrivfärdigheter.

    • Lugano, Schweiz

    Deltid

    4 terminer

    Distansutbildning

    Engelsk

    The Master of Arts in interreligious dialog: Science, Philosophy and Theology of Religions, främjat av Re.Te. Institutet ("Religioner och teologi") vid Lugano teologiska fakulteten har utformats för att ge omfattande kunskap om de stora världsreligionerna, förklara deras grundläggande principer, deras olika strukturer och deras historia. Magisterkursen syftar till att lära sina studenter att främja och utveckla en dialog med medlemmar i andra religioner, just genom att få en uppskattning av andra religioner och lära sig att kommunicera och hålla en effektiv interaktion.

    • Brighton, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Framsteg inom vetenskap och teknik fortsätter att förändra vårt sätt att leva. Detta gör att utformning av effektiv politik för vetenskap och teknik är en prioritet för regeringar över hela världen. Utmaningen är inte bara att främja vetenskap och teknik, utan att sätta riktningar och prioriteringar för deras utveckling.

    • Maastricht, Nederländerna

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Forskarmastern i Cultures of Arts, Science and Technology är ett program som fokuserar på hur teknik, vetenskaplig kunskap och konst förändrar samhällen. Om två år kommer du att träna dina analytiska och metodiska färdigheter för att göra en karriär inom forskning vid ett universitet, ett kunskapsinstitut, statliga myndigheter eller ett företag.

    • Rochester, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Förstå hur människor uppfattar och interagerar med färg i detta unika program som har obegränsade applikationer.

    • Richardson, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 år

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    Master of Arts in Teaching (MAT) i vetenskapsutbildningsprogrammet är utformat för att förbättra innehållskunskapen och pedagogiskt innehållskunskap hos lärare inom naturvetenskap, teknik, teknik och matematik (STEM).

    • Joondalup, Australien

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    This course delivers cutting edge theoretical and practical knowledge for production, postharvest and supply chain of horticultural produce.

    • Tampere, Finland

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    Kandidatprogrammet i naturvetenskap och teknik är ett tvärvetenskapligt utbildningsprogram som ger dig en solid förankring inom flera kärnområden inom ingenjörsvetenskap och förmågan att följa den snabba tekniska utvecklingen och tillämpa vetenskapliga metoder. De huvudsakliga ämnena som är tillgängliga är signalbehandling och maskininlärning; Mjukvaruutveckling; Power Engineering; Kommunikationsteknik; Elektronik och inbyggda system.

    • Lincoln, Storbritannien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Civilingenjören i analytiska vetenskaper är utformad för att ge akademiker i naturvetenskap och relaterade ämnen systematisk utbildning i tillämpningen av moderna analysmetoder. Det syftar till att utveckla nödvändiga praktiska, tolkande analytiska färdigheter för att tillämpa ett brett spektrum av analytiska tekniker på viktiga tillämpningsområden.