MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Yrkesstudier i Australien 2021

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

En professionell studier program är ett utmärkt pedagogiskt val för alla som är intresserade av att fullfölja en givande karriär efter att ha lämnat den högre utbildningen. Denna typ av program är tänkt att lära eleverna vad de behöver veta om att komma in och lyckas på arbetsplatsen.

Australien har den tredje största antalet utländska studenter i världen trots att de har en gemenskap av endast 23 miljoner. Dessa är starka akademiska meriter, men australiska institutioner är lika högt rankad som de städer som huset dem runt fädernesland.

De mest populära masterprogrammen i Yrkesstudier i Australien 2021

2 Resultat i Yrkesstudier, Australien Filter

Mästare i hälsa, säkerhet och miljö

Queensland University of Technology
Magisterexamen
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

QUT: s Master i hälsa, säkerhet och miljö är utformad för dem som vill påverka utvecklingen av arbetsmiljö-, hälso- och säkerhetsstandarder och miljöledningsstandarder och utö ...

Läs mer

Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences

University of Technology Sydney
MA
<
Heltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelska
Campusstudier

The Master of Arts (Research) in Humanities and Social Sciences provides an opportunity for graduates to develop their research skills, deepen their knowledge in an area of th ...

Läs mer