MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Yrkesstudier i Georgien 2021

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

En professionell studier program är ett utmärkt pedagogiskt val för alla som är intresserade av att fullfölja en givande karriär efter att ha lämnat den högre utbildningen. Denna typ av program är tänkt att lära eleverna vad de behöver veta om att komma in och lyckas på arbetsplatsen.

Utbildning i Georgien finansieras delvis för de människor bedriver utbildning mellan åldrarna 18 och 35 år. Detta system gör det möjligt för studerande att förvärva praktiska färdigheter och kunskaper som hjälper hela världen möta utmaningarna i den 21: a århundradet.

De mest populära masterprogrammen i Yrkesstudier i Georgien 2021

3 Resultat i Yrkesstudier, Georgien Filter

International Black Sea University
MA
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Han eller hon har en BA eller motsvarande examen

Läs mer

Master i samhällsvetenskap i journalistik

Akaki Tsereteli State University
MSc
Aug 2021
<
Heltid
Georgiansk
Campusstudier

Magisterprogrammet i journalistik fokuserar på att utveckla journalistik och anställning av magisterexamen i medieinstitutioner. Programmet är utformat för alla specialiteter ...

Läs mer

Master i samhällsvetenskap

Free University Of Tbilisi
Magisterexamen
Aug 2021
<
Heltid
Georgiansk
Campusstudier

Programmets undervisningskomponent ger studenterna en adekvat metodisk bakgrund och verktyg för forskning på hög nivå. Samtidigt är masterprogrammet i samhällsvetenskap inrikt ...

Läs mer