MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Yrkesstudier i Saint Andrews i Storbritannien 2021

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

En professionell studier program är ett utmärkt pedagogiskt val för alla som är intresserade av att fullfölja en givande karriär efter att ha lämnat den högre utbildningen. Denna typ av program är tänkt att lära eleverna vad de behöver veta om att komma in och lyckas på arbetsplatsen.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

St Andrews ligger i Skottland och känd som golfens hemland. En av femton skotska universitet, är University of St Andrews ligger där. Det är också den äldsta skotska universitet, grundat 1410.

Be om information Masterexamina i Yrkesstudier i Saint Andrews i Storbritannien 2021

1 Resultat i Yrkesstudier, Saint Andrews Filter

Master i global social och politisk tanke

University of St Andrews
Magisterexamen
06 Sep 2021
<
Heltid
11 Aug 2021
Engelska
Campusstudier

MLitt i Global Social and Political Thought är en ettårig tvärvetenskaplig masterexamen. Den utforskar historien om den sociala och politiska tanken runt om i världen och dess ...

Läs mer