MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Yrkesstudier i Wichita i USA 2021

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

En professionell studier program är ett utmärkt pedagogiskt val för alla som är intresserade av att fullfölja en givande karriär efter att ha lämnat den högre utbildningen. Denna typ av program är tänkt att lära eleverna vad de behöver veta om att komma in och lyckas på arbetsplatsen.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Wichita Kansas är en av de största städerna i delstaten Kansas. Staden är hem för en stor del av landets kulturella och sociala platser och anläggningar. Detta inkluderar några av statens bästa universitet som ger studenterna en väl avrundad utbildning i många ämnen.

Be om information Masterexamina i Yrkesstudier i Wichita i USA 2021

1 Resultat i Yrkesstudier, Wichita Filter

Mästare i professionella studier (mps)

Fort Hays State University Graduate School
Magisterexamen
<
Heltid
<
Deltid
<
30 timmar
Campusstudier
Internet

MPS-programmet är utformat för att vara ett tvärvetenskapligt grad för att möta nya arbetskraftsbehov. Koncentrationerna finns i: Human Resource Management, Organizational led ...

Läs mer