Mästaren avancerad fotografi och digital retuschering

Allmänt

Programbeskrivning

Världen av fotografering har förändrats dramatiskt med standardisering av digitala kameror och programvara för bildbearbetning, tvingar ett ytterligare steg fotografen.

Eftersom du inte kan tänka sig en fotograf som inte har goda kunskaper fånga och digital postproduktion. Å ena sidan en professionell fotograf måste ha de teoretiska och tekniska färdigheter för att göra en bra fotografi, samt specifika kunskaper fotografisk genre, åtminstone de som har gemensamma egenskaper för andra (t.ex. porträtt, reportage och redaktionellt fotografi författare). Å andra sidan och för maximal prestanda och fördelar som den digitala bilden har posten nu blivit ett oumbärligt process, bortom imperativ "avslöjade" digitalt, blir nödvändiga kunskaper i retuschering, fotomontage och tillräcklighet och integrering av 3D-bilder.

Därför, en fotograf som vill vara beredd att vara en god professionell dessutom kräver en stark bakgrund att konceptualisera och göra bra bilder, förmågan att digitalt postproducirlas.

Syften

Denna mästare syftar att eleverna redan börjat i fotografi kan påbörja en process av avancerad specialisering (från två grundläggande genrer som porträttfotografering och Editorial Photography för drag och författare) samt professionell i verktygen resurser och postproduktion, retuschering och integration av 3D-bilder, som kombinerar teoretisk och teknisk kunskap av produktionen av en fotografisk bild med digital retuschering och bildbehandling.

Denna dubbelseende utbildnings öppnar nya professionella horisonter, både för dem som vill vara en fotograf, komplettera sin utbildning med en bred kunskap om verktygen för digital bildhantering, och för dem som vill komma in i en värld av retuschering och postproduktion ( även 3D), bildar honom i begrepp och metoder av fotografiskt fånga, belysning ... att kunna bättre förstå den globala karaktären hos processen och ytterligare fotografisk vision de arbetar för att uppnå bättre och mer realistiska resultat.

Det är ett praktiskt program där du arbetar professionella typ uppdrag där eleverna måste göra sina egna beslut, med hjälp av handledare specialister inom varje genre, att upptäcka sina färdigheter och övervinna sina begränsningar.

På detta sätt varje elev i slutet av programmet, kommer att utvecklas fotografiskt material tillräckligt för att bilda en personlig portfölj som övervakas av pedagogiska direktören, kan du användas för att presentera sitt arbete i en professionell miljö.

Adresserat till

Akademiker och akademiker med erfarenhet av fotografi av förtjänst akademisk kursplan och / eller portfölj och med minimal kunskap om Photoshop som vill fördjupa och efter fotografisk teknik eller som vill förbereda sig för att göra en efterföljande professionell specialisering. Annars är det nödvändigt att ta examen / Foto kurs.

Tillgång och examen

Tillgång universitetsexamen (kandidatexamen eller examen) och intern urvalsprocess. egen magisterexamen delas ut av Universitat Abat Oliva CEU erhålls.

Curricular resväg

Detta magisterexamen är resultatet av att kombinera den akademiska läroplaner forskarutbildning Avancerad fotografi och digital retuschering och 3D Integration.

Upptäck Portföljer of Photography!

Senast uppdaterad Nov 2015

Om skolan

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Läs mer

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Läs mindre