Mästaren reklam fotografi och digital retuschering

Allmänt

Programbeskrivning

Reklam har förändrats och även företag skapar produkter, konsumenter köper varumärken, som är något mer än summan av idéer och värderingar där fotografen huvudsakliga funktion är att förmedla dessa idéer på varumärken för tjänster.

Därför utöver den nödvändiga perfektion att fotografera en produkt eller teknisk karaktär, en framgångsrik fotograf inom reklam beror på din kreativitet som art director för att skapa en fantasivärld som kan överföra en sådan illusion. Det räcker inte att ha den tekniska expertis för att utveckla detta arbete med professionell noggrannhet i alla möjliga områden (stilleben, porträtt, kampanjer, etc.), är det också nödvändigt att ha den kreativa förmåga att arbeta med andra mediebranschen i en miljö mycket konkurrenskraftig.

Dessutom har digital bildbehandling och efterproduktionsmöjligheter förändrat sättet att förstå fotografi på detta område. Det är nästan otänkbart att planera en bra bild för en reklamkampanj utan att ta hänsyn ger dig retuschering och manipulation av den tagna bilden. Det är inte bara möjligheten att förbättra om inte det, vid många tillfällen, och utlöses efter överväger kommer att fungera som efterproduktion, så att kompetens och kunskap om retuschering, fotomontage och anpassning och integration av 3D-bilder De är viktiga, inte bara för fotografen eller retoucher, men för alla professionella image och kommunikation.

Syften

Detta masterprogram är utformad som en specialkurs för fotografer som vill utveckla sina tekniska och kreativa möjligheter när det gäller reklam fotografi. Under hela programmet grundläggande färdigheter är att lösa uppgifter och utveckling av estetiska och konceptuella förhållningssätt uppmuntras genom art direction, för att kunna utforma och skapa den bild som gör verkligheten en reklam briefing och bidrag värde till kommunikationsstrategi.

Deltagarna bekanta sig med kamerautrustning, digital och blinkar fånga högre nivå säkerhetskopiering, och kunna genomföra särskilda belysningsteknik i utvecklingen av stilleben av produkt, produktionsstudio och utomhuskampanjer modeller eller aktörer, höja gjutgods, direktverkande och arbeta som ett team med andra kreatörer.

Samtidigt de verktyg och metoder för professionell efterproduktion och digital retuschering lär att öka de kreativa kapacitet och utbilda yrkesverksamma att bidra till sina projekt direkt, och från planeringsfasen av samma, alla alternativ som finns i utrymmet för en bred marknadsintegration av retuschering och 3D-bilder, vilket ger en konkurrensfördel gentemot andra yrkesgrupper.

Dessutom kommer varje elev har avslutat i slutet av en personlig bok program, övervakas av pedagogiska direktören att presentera sitt arbete i en professionell miljö.

Adresserat till

Akademiker och akademiker med erfarenhet av fotografi av förtjänst akademisk kursplan och / eller portfölj och med minimala kunskaper i Photoshop. Annars är det nödvändigt att ta examen / Foto kurs.

Tillgång och examen

Tillgång universitetsexamen (kandidatexamen eller examen) och intern urvalsprocess. egen magisterexamen delas ut av Universitat Abat Oliva CEU erhålls.

Curricular resväg

Detta magisterexamen är resultatet av att kombinera den akademiska läroplaner forskarutbildning reklam fotografi och Art Direction och digital retuschering och 3D Integration.

Upptäck Portföljer of Photography!

Senast uppdaterad Nov 2015

Om skolan

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Läs mer

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Läs mindre