Programdetaljer

 • Undervisningsspråk: engelska
 • Varaktighet: 2 år
 • ECTS: 120
 • Entréprov: Engelska Språk, Sociologi
 • Institutionen: Samhällsvetenskapliga fakulteten

Översikt

Sociologi, internationella relationer Teori, statsvetenskap, politisk psykologi - Teoretiska metoder och forskningsmetoder för alla dessa vetenskaper förenas av ett unikt masters programkurs vid Samhällsvetenskapliga fakulteten - Politik och internationella relationer.

Professionalism, hög vetenskaplig kvalifikation, kompetens för att genomföra komplex forskning, jämförande analys av stora sociala och politiska processer och deras ämnen i den moderna världen, sociala och ekonomiska aspekter av globaliseringen gör kandidaten till den här mästarens profil en populär specialist på det moderna arbetsmarknad.

Magisterexamen i sociologi av politik och internationella relationer är ett viktigt steg i att bygga en vetenskaplig karriär, ett tillfälle att fortsätta forskarutbildningen med försvaret av kandidatens avhandling och doktorsexamen. grad.

Läroplanen och studieprogrammet har utvecklats med hänsyn till den specifika karaktären av kursen för internationella studenter. Professorer och lärare tar hänsyn till olika nivåer av internationella studenter kunskaper i sociologi, politisk studie och internationella relationer.

Programmet uppfyller höga europeiska och internationella standarder och ett examensbevis erkänns av arbetsgivare i Europa och gör det lättare att söka doktorsprogram i andra högskolor.

Karriärer

Din förståelse av komplexa politiska och kulturella problem, ofta i ständigt föränderliga miljöer, kan vara relevant för både affärs och offentlig upphandling. Kandidater från programmet kan arbeta inom sfären av statlig och kommunal styrning, internationella organisationer, expert, forskning, vetenskapliga och pedagogiska strukturer.114975_Image_021.jpg

Graduate Admissions

Steg 1. Välj ett program och kontrollera inmatningskraven

Välj din karriärväg och huvudämne från över 140 akademiska program som finns på Lobachevsky University .

Steg 2. Ansök om tillträde

 • Ansök om Tillträde ONLINE. (Om du har problem, vänligen fråga vårt Inträdeslag för PDF-formuläret.)
 • Skicka in en kopia av ditt internationella pass (alla fyllda sidor)
 • Skicka in skannade kopior av ditt ursprungliga certifikat (er) av högre utbildning (kandidatexamen eller magisterexamen eller specialutbildningen) och transkript (er)
 • Skicka in skannade kopior av ditt hälsointyg (inkl. TB-test).
 • Om dokumenten är utfärdad inte på engelska eller franska kan den certifierade översättningen till ryska vara nödvändig.

Steg 3. Slutför din registrering

 • När du har blivit antagen till ett examensprogram får du ett detaljerat Godkännandebrev som tydligt anger villkoren för anmälan och krav på kandidatexamen. Om du accepterar UNN-inträdesbudget skickas ett Learning Agreement som du borde skriva och skicka tillbaka till International Students Office. Universitetet tecknar 2 exemplar av Learning Agreement, registrerar och certifierar dem med sin segl. Därefter får du en kopia av det undertecknade läraravtalet via e-post.

Steg 4. Betala studieavgifterna

 • Undervisningsavgifter ska betalas före din ankomst till universitetet. Detta kan göras genom banköverföring till universitetets konto (du hittar kontonumret i fakturan). I det här fallet betalar du avgiften enligt det registrerade studieavtalet hos din lokala bank och skickar en kopia av kvittot till universitetet.

Steg 5. Få en inbjudan och visum

 • Om alla rekryteringar som fastställs i Learning Agreement är uppfyllda och din betalning av avgifter bekräftas, adresserar universitetet Rysslands ministerium för inrikes frågor (MIA) att inleda inbjudan. MIA utfärdar ett elektroniskt inbjudningsbrev cirka 5 veckor efter universitetets officiella begäran. Det elektroniska inbjudningsbrevet krävs för att få studentvisum på den lokala ryska ambassaden.

Steg 6. Kommer till Nizhny Novgorod

 • Nu när du har slutfört registrering är det dags att förbereda dig för din vistelse i Nizhny Novgorod. Besök avsnittet om praktiska frågor för att lära dig mer om bostäder, försäkringar, visum och andra viktiga frågor.
 • När du har erhållit visum och köper flygbiljetter till Nizhni Novgorod, informera universitetet om ankomstdatumet. På den extra förfrågan (vänligen kontakta din behörighetsansvarig), kan du träffas på Nizhny Novgorod flygplats eller järnvägsstation och vägledas till universitetet.
 • Eleverna måste komma till Ryssland senast en månad före utgången av den första tremånadersviseringen för att få tillräckligt med tid att förlänga denna studentvisum. Inrikesministeriet kan vägra att förlänga visumet om du kommer till Ryssland senare än det här datumet.
 • Obs! Det är ett måste att komma till International Students Office (UNN, byggnad 2, kontor 306) och till Visa och Immigration Support Office (UNN, byggnad 2, kontor 305) den första arbetsdagen efter din ankomst till Nizhny Novgorod för att vara registrerad i MIA.

114977_Image_009.jpg

Program undervisas på:
 • Engelska

Se 1 fler kurser från Lobachevsky University »

Senast uppdaterad Maj 10, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Aug 31, 2022
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Aug 31, 2022