Master i bokföring och finans

Allmänt

Programbeskrivning

Master i bokföring och finans

Bygger på FN: s principer för ansvarsfulla Management, är begreppet "ansvarsfull hantering" ett tema som löper genom hela programmet. Det innehåller frågor om värdeskapande, etik, miljömässig hållbarhet, samhällsansvar, anställdas välbefinnande och global påverkan inom den övergripande ramen för redovisning och finansiering utbildning.

Programmet syftar till att skapa en solid grund i de kunskaper, färdigheter och förståelse som krävs för redovisning och finansiering på en strategisk och ledningsnivå och undersöker de befintliga och nya teorier, tekniker och metoder inom dessa områden. Eleverna uppmuntras att samarbeta med akademisk litteratur, fallstudier och varandra genom att reflektera över sina egna ledande och affärs erfarenheter.

Moduler

  • Principer för ansvarsfull förvaltning
  • Corporate finance
  • Finansiell analys och värdering
  • Finansiella strategi och BOLAGSSTYRNING
  • Aktuella frågor i redovisning och finansiering
  • Investeringar och beteende Finance
  • Research Methods i Business

Lärande och undervisning

Moduler kännetecknas av innovativa, elevcentrerad undervisning och lärande, som utvecklar elevernas intellekt för analys, är syntes och kritiska evaluation.This uppnås genom våra små klasstorleken inställningar som tillåter eleverna att kapitalisera på deras nuvarande och / eller tidigare erfarenhet på en individuell basis.The integration av teori och praktik är viktig och detta uppnås genom en innovativ blandning av simuleringar och fallstudier. Till exempel ger simuleringsprogram eleverna att uppleva den dynamiska och utmanande miljö för börshandel.

Lediga

Programmet syftar till att förbereda studenterna för ett brett spektrum av yrken inom redovisning och finansiering i privat och offentlig sektor, till exempel redovisning och finansiering chefer, finansiella rådgivare och planerare, förvaltare, investeringsanalytiker och aktiemäklare.

Ingångskrav

Normalt en första eller andra klassens Honours examen i en redovisning eller affärsrelaterade disciplin. Studenter som har uppnått fullt medlemskap i en organ för professionella revisorer (till exempel, ACCA, CIMA, CIPFA, ICAEW, ICAS) kan eller internationella motsvarande vara berättigade till posten med avancerade stående.

Om engelska inte är ditt första språk: IELTS 6,5 (inklusive 6,5 i akademiskt skrivande) eller en TOEFL-resultat på 575 (pappersbaserat) eller 232 (datorbaserat) eller motsvarande.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Läs mindre