Master i Business Intelligence och teknisk innovation

EAE Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master i Business Intelligence och teknisk innovation

EAE Business School

Business Intelligence (BI) har blivit en viktig och en viktig aspekt för näringslivet under de senaste åren ekonomisk motor. Detta koncept omfattar olika vetenskapliga och teknologiska områden som data mining, dataaffärslager, instrumentpaneler, innehållsanalys, business process management och visuella analyser och måste ha kunskaper inom områdena informationssystemen, vetenskap i beslutsfattandet, programvaruteknik, innovation och företagsledning. Således har teknisk förvaltning blivit en viktig faktor för att säkerställa företagets framgång.

Företag som genomför innovativa tekniska projekt med specialiserade yrkesverksamma inom detta område är mer konkurrenskraftiga på en marknad vars behov förändras ständigt och snabbt. För närvarande, välutbildade och innovativa vision, som syftar till att hantera och hantera IT-personal krävs.

Mästaren i Business Intelligence och teknisk innovation är utformad för att utbilda chefer inom ny informationsteknik och business intelligence, alltid med visionen att möta efterfrågan vad företag och institutioner i alla lägen. För detta ändamål, ger det en tydlig synergi mellan teknik och förvaltning, vilket gör det möjligt för deltagarna att utveckla de färdigheter och tekniker som behövs inom området business intelligence och teknisk innovation för att leda projekt av informationsteknik inom olika sektorer av ekonomin och vara effektiva i beslutsfattandet inom denna globaliserade och dynamisk sektor.

I slutet av programmet får studenterna tilldelas certifiering av Openbravo.

Huvudpunkter punkter~~POS=HEADCOMP

1. Certifiering Openbravo

I slutet av programmet får studenterna tilldelas certifiering av Openbravo.

2. Ett program som kombinerar teknisk kompetens och affärs

Spanien unikt program där de kan utveckla tekniska färdigheter, med stöd av vår partner UPC

3. BI yrkesverksamma, bland de mest efterfrågade

Business Intelligence yrkesverksamma kommer att vara en av de mest framträdande profiler i 2017 som Adecco Professional

4. Software Openbravo

Deltagarna i programmet erbjuder gratis licenser BI Openbravo, vilket gör att använda denna programvara i realtid på servrar EAE

5. Advisory Board

Läroplanen för Master är utvecklad i samarbete med rådet Advisory Area of ​​Operations, som bildas av 25 yrkesverksamma från företag som Pepsico, Nike, DHL, Danone, Accenture, Fujitsu, Grupo Planeta, Mango och Puig Group, bland annat

Och behörighet

Dubbel Grad

Människor som framgångsrikt slutföra programmet tjäna titeln Master i Business Intelligence och teknisk innovation av EAE Business School. Dessutom deltagare som uppfyller de akademiska krav som fastställts kommer att få graden av Master i Business Intelligence och teknisk innovation vid Kataloniens tekniska högskola.

För att erhålla grader som ger universiteten, måste du uppfylla de krav som tillämpas båda institutionerna.

Antagningsprocessen

Det grundläggande målet för vår antagning är att se till kandidaternas lämplighet, genom sina professionella och akademiska läroplanen. Alla deltagare måste få ut det mesta av detta lärande genom ett sammanhang där det är möjligt att utveckla en långsiktig relation med klasskamrater, lärare och alumner.

För att starta ansökningsprocessen måste du fylla i en lämplig form så att den sökandes profil kan bedömas genom våra akademisk kommitté. Om upplösningen av antagning som utfärdats av akademisk kommitté för Master i Business Intelligence och teknisk innovation är positiv, kan den sökande formalisera sin registrering för detta Masters.

Karriärmöjligheter

Adecco i sin rapport profiler mest eftertraktade, påpekar att när det gäller informationsteknologi, är mest värdefull profil när det gäller löner och efterfrågan Business Intelligence Consultant.

Några av profilerna för vilka tåg Mästaren är:

  • Adress Affärsutveckling
  • Innovation and Technology
  • IT management
  • Digital Marketing Management
  • Adress eCommerce / eBusiness
  • adress Strategy
  • adress Internationalisering
  • BI Consulting
  • Technical Innovation

Career Services yrken EAE Business School är ansvarig för att främja och fungera som en mötesplats mellan studenter, alumner, samarbetspartners och andra affärs grupper intresserade av att anställa personal EAE. År efter år, hjälper den här tjänsten många av våra elever att starta en professionell relation.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk


Senast uppdaterad November 30, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
12 månader
Deltid
Price
Pris
12,900 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Spanien - Barcelona, Catalonia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan