Master i Food Science and Technology
Lebanese International University
Nyckelinformation
Campus läge
språk
Begär info
Studieformat
På Campus
Varaktighet
1 - 2 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
USD 180 / per credit *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* per kredit
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Master i Food Science and Technology
I programmet ingår följande kurser:
Fysikalisk aspekt av livsmedel
Förklaring av fysiska och kemiska interaktioner mellan olika beståndsdelarna härrör från förädlingsprocesser leder ofta till fysiska sensoriska och näringsmässiga förändringar i livsmedel. Kombination av viktig information om behandling och livsmedelskvalitet. Kursen beskriver effekterna av olika processteknik på förändringar av olika stora livsmedel kvalitet på ett integrerat sätt
Advanced Food Engineering
Diskutera modellering, design och simulering av de viktigaste livsmedelsprocesser huvudsakligen värme och massöverföringsprocesser. Detta sker genom att förklara de grundläggande teknik och ekonomi relationer, och litteraturdata för fysiska och transportegenskaper mat.
Thesis
En fördjupad forskning som bedrivs under den kontroll av studentens rådgivare. Det omfattar utbildning och öva experimentella tekniker, experimentell design, kör experiment, samla in och analysera data och förberedelse, skriva och skicka in uppsatsen.
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
Master i agroekologi och regenerativa livsmedelssystem
- Valle de Bravo, Mexiko