Master i Food Science and Technology

Allmänt

Programbeskrivning

Master i Food Science and Technology

I programmet ingår följande kurser:

Fysikalisk aspekt av livsmedel

Förklaring av fysiska och kemiska interaktioner mellan olika beståndsdelarna härrör från förädlingsprocesser leder ofta till fysiska sensoriska och näringsmässiga förändringar i livsmedel. Kombination av viktig information om behandling och livsmedelskvalitet. Kursen beskriver effekterna av olika processteknik på förändringar av olika stora livsmedel kvalitet på ett integrerat sätt

Advanced Food Engineering

Diskutera modellering, design och simulering av de viktigaste livsmedelsprocesser huvudsakligen värme och massöverföringsprocesser. Detta sker genom att förklara de grundläggande teknik och ekonomi relationer, och litteraturdata för fysiska och transportegenskaper mat.

Thesis

En fördjupad forskning som bedrivs under den kontroll av studentens rådgivare. Det omfattar utbildning och öva experimentella tekniker, experimentell design, kör experiment, samla in och analysera data och förberedelse, skriva och skicka in uppsatsen.

Senast uppdaterad Nov 2014

Om skolan

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally.

LIU provides a well-established post-secondary education to over 20,000 full-time and part-time students in the undergraduate and graduate levels nationally and internationally. Läs mindre