Master i innovation

Allmänt

Programbeskrivning

Master i innovation

&nbsp

Den magisterexamen i Innovation är en on-campus "fördjupa magisterexamen" erbjuds i Colombia tillsammans med möjligheten att beviljas en dubbel magisterexamen i Business Administration (MBA) specialiserade på hantering av teknologiföretag från Universidad Antonio de Nebrija (Spanien).

&nbsp

Denna magisterexamen är utformad för att utbilda chefer, konsulter, entreprenörer, regeringschefer och forskare i avancerade kunskaper och färdigheter i syfte att förstå, utforma och hantera program för att främja innovation inom företagen, liksom i de färdigheter som krävs för att leda de olika stadierna av denna typ av projekt.

&nbsp

Den är utformad för att utbilda yrkesverksamma inom områdena marknadsföring, produktledning och försäljning, ingenjörer och utvecklare av forsknings-och utvecklingsavdelningar, och strateger och entreprenörer kunna fungera som förvaltare av innovation inom företagen. De kommer att ansvara för forsknings-och utvecklingsområden, och produkt-och tjänsteutveckling, vilket genererar en konkurrensfördel för sina företag.

&nbsp

Denna magisterexamen bidrar till löftet om värdet av Universidad EAN eftersom den fokuserar på holistisk och strategisk innovation ur ett praktiskt perspektiv som tillämpas för att lösa verkliga svårigheter colombianska bolag.

&nbsp

&nbsp

Kompetenser

&nbsp

  • Bly och hantera innovation och kunskap management processer som syftar till att skapa hållbara konkurrensfördelar för organisationer.
  • Diagnostisera kapacitet, potential och behov gällande innovation.
  • Främja utvecklingen av innovationssystem lag som syftar till att ändra produkter, processer och styrning av organisationer i syfte att optimera sin produktivitet och konkurrenskraft.
  • Skapa värde för organisationer genom en effektiv tillämpning av innovation kunskap, erfarenhet och personliga och professionella färdigheter.
  • Utveckla hållbara affärsmöjligheter och leda projekt som genererar ekonomiskt och socialt värde.

&nbsp


Metodik

  • Den magisterexamen i Innovation erbjuder utbildning baserad på kompetens genom att tillämpa pedagogisk modell av Universidad EAN. Vid sikta detta, kommer aktivt lärande metoder tillämpas i varje studieperiod igenom på campus sessioner kompletterar individuellt arbete självständigt lärande och förberedelse.
  • Workshops, fallstudier och tillämpar övningar utvecklas hela det akademiska programmet, vilket integrerar lärande och praktik i företag eller andra organisationer.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development.

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development. Läs mindre