master i internationella affärer

Allmänt

Programbeskrivning

I denna MIB programmet är flera kurser som erbjuds på engelska, men de flesta är på ryska.

&nbsp

Master i International Business

&nbsp

Mästaren i International Business är en intensiv deltid program som lockar ambitiösa och kreativa studenter, som väljer att studera och arbeta samtidigt.


Syftet med programmet är att ge de studerande nödvändiga allmänna verktyg, tekniker och begrepp, och på samma tid för att utsätta dem för internationella frågor och perspektiv. Programmet ger en stabil grund i den allmänna förvaltningen som gör eleverna att bygga vidare på tidigare akademisk erfarenhet som kanske inte har inkluderat ett lednings-eller ekonomi komponent. Besökande lärare, innovativa läroplan och internationella nätverk av GSBA att MIB studenter att göra karriär i en verkligt internationell miljö.

&nbsp

&nbsp

MIB Curriculum


Det första året läroplanen är mycket intensiv och omfattar kärnämneskurser grund och intensiv engelsk språkutbildning. Kurserna fungerar som en grund för vidare akademiska och yrkesmässiga utveckling. Första året avslutas med ett antal kurser i internationella aspekterna av företag och förvaltning, undervisade i engelska genom att besöka fakultet.


Det andra året läroplanen ger starkare betoning på yrkesinriktade kurser, och erbjuder ett brett utbud av valfria. Andra året kan eleverna antingen fördjupa sina kunskaper genom att arbeta på vetenskaplig uppsats eller börja yrkeserfarenhet genom att kombinera studier och arbete.


MIB programmet kräver betydande praktiska arbetet, både i klasser och hemuppgifter. Efter GSBA undervisning filosofi "ACTION-reflektion-lärande", arbetar studenterna på fall baseras på aktuella företagsfrågor och delta i mindre gruppaktiviteter.


En integrerad del av MIB läroplanen är dator-simulerad verksamhet spel som tillåter eleverna att tillämpa en kunskapsbas och kompetens av större företag discipliner i en global miljö och för att testa dem i konkurrens med andra studenter team från hela världen.

&nbsp

&nbsp

Studenter Kom till GSBA MIB Program:

  • att uppnå en gedigen bakgrund inom ekonomi och näringslivsfrågor,
  • att bilda en grund för framtida yrkesverksamhet,
  • att skaffa kunskap som krävs för en faktisk jobb och en framtida karriär;
  • att öka deras kvalifikationsnivå;
  • att kombinera utbildning med sitt jobb och att förbättra karriärmöjligheter;
  • till utveckla solida och värdefulla praktiska färdigheter;
  • att uppnå konkurrensfördelar för fortsatt karriärutveckling och för att bli professionella förvaltare.

&nbsp

&nbsp

Final Disputation


Ett sista avhandling, baserad på grundlig forskning av en konkret affärssituation eller ett ledningsmässigt viktig fråga, är ett obligatoriskt krav på en GSBA grad.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Moscow State University (MSU) &nbsp Grundades 1755 Lomonosov Moscow State University (MSU) är den äldsta och mest kända universitet i Ryssland. Idag Moskvas statliga universitet erbjuder utbildnin ... Läs mer

Moscow State University (MSU) &nbsp Grundades 1755 Lomonosov Moscow State University (MSU) är den äldsta och mest kända universitet i Ryssland. Idag Moskvas statliga universitet erbjuder utbildning i nästan alla grenar av modern vetenskap och humaniora. Dess studenter kan välja ett av 57 kvalifikationer. Det totala antalet MSU studenter överstiger 40.000, och dessutom ca 10.000 gymnasieelever delta i olika klubbar och kurser vid MSU. Det är ett centrum för forskning vetenskapen känd för sina stora vetenskapliga skolor. Det har varit 11 nobelpristagare bland sina professorer och alumner. Moskvas statliga universitet består av 29 fakulteter och över 350 avdelningar, 15 forskningsinstitut, 4 museer, Science Park, Botaniska trädgården, biblioteket, universitetet förlag och tryckeri, ett rekreationscenter och en internatskola för begåvade barn. &nbsp&nbsp Graduate School of Business Administration Moskvas statliga universitet &nbsp Graduate School of Business Administration (GSBA) grundades 1989 i Moskvas statliga universitet är ett av de äldsta handelshögskolorna i Ryssland. GSBA program (Bachelor i Business Administration, Master i International Business, MBA och Executive MBA, Doktorsprogram) är utformade för att möta de mest förfinade krav på ryska och utländska studenter på alla nivåer. GSBA smälter akademiska traditioner MSU med innovativa metoder för undervisning företag och förvaltning. &nbsp GSBA är ledande inom ryska ledningen utbildning, stolt över att bli erkända av företag och akademiska samfund för: • handlingsinriktade akademiker som omfamnar ett företags perspektiv och leda med integritet, vision, dom etiska engagemang och socialt ansvar; • Enastående elevcentrerad undervisning som dedikerad heltid associera och besökande internationella facult y med hjälp av olika ledarskapsutbildning teknik, såsom fallet metod, lagarbete projekt, aktuella simuleringar konsten verksamhet och praktisk erfarenhet; • integrerade och innovativa läroplan och kursmaterial anpassade till livslångt lärande hos nuvarande och framtida företagsledare; • ledningsmässigt relevant forskning i samarbete med vår strategiska partner, Institutet för Complex Strateg ic Studier (ICSS) • ömsesidigt stärka partnerskapen med ryska och internationella branschorganisationer, myndigheter och civila ledare samhället som introducerar GSBA studenter till den verkliga världen av verksamheten. Läs mindre