master i massa-och pappersteknik (ppt)

Allmänt

Programbeskrivning

Master i Pulp and Paper Technology (PPT)

&nbsp

På grund av effekterna av globaliseringen och betydelsen av tekniken expansionen blev det nödvändigt att förbereda studenterna för massa-och pappersindustrin teknik i Sydostasien (SMB)-regionen. Detta är särskilt viktigt på grund av den starka närvaron av massa-och pappersindustrin i denna region. Finlands regering möttes generöst detta behov resulterar i etableringen 1996 av Pulp and Paper Technology Program (PPT) på den prestigefyllda AIT. PPT Programmet erbjuder akademiska och yrkesmässiga kursplaner med massa, papper, bio torkning och bio inriktningar raffinering för kandidater med vetenskap och teknik bakgrunder inom tvärvetenskaplig forskning och utbildning miljö AIT.PPT-programmet tillsammans med fortsatt utveckling naturligtvis gynnar industrin och i samarbete med nordamerikanska och europeiska forsknings-och utbildningscentra syftar att kanalisera information om relevanta globala akademiska prestationer i havet massa och papper samt närstående industrier. Dessa industrier får alltså innovativa sätt att konkurrera framgångsrikt på den globala marknaden.

PPT program SERD ger studenterna omfattande förståelse för massa-och pappersindustrin, dess processer enhet, miljöaspekter och hållbarhet processer och produkter. PTT erbjuder två master 's examen alternativ och åtta program certifikat med särskilt fokus på kärnområdena massa och pappersteknik.

&nbsp

&nbsp

Faciliteter


PPT program AIT har de mest avancerade och omfattande laboratorieutrustning för lärare och studerande användning, inklusive en komplett våt Lab.En del av state-of-the art utrustning inom detta område har en dal visp, PFI kvarn, Escher Wyss konisk raffinör, tryck skärm, platt, Bauer McNett klassificerare, dynamisk dränering burk, avfärgning enhet, MC uppslagare, brittisk mögel, finska mögel utrustad med vit vattencirkulationssystem, Zeta potential testare, laddningsdensitet testare, Tappi Press, cylindertork kalender, och beläggning utrustning. Villkoret rummet har de flesta av de nödvändiga instrumenten för utvärdering av fysiska, optiska, beläggning och egenskaper utskrift av papper och kartong. En del av den specialiserade forskningen utrustningen ingår en enda kärl 6,5-liters laboratorium kokare, sex-fartyg laboratorium kokarsystem kan delvis simulera en kontinuerlig kokare vid olika temperatur och tryck, blekning reaktor, ozonblekning system biodrying pilotanläggning och en full uppsättning av bioraffinering utrustning.

&nbsp

&nbsp

Antagning och Krav Graduation


Grundkrav för inskrivning i professionell masterprogram omfattar en BS i något fält samt acceptabel engelska kompetens. AIT erbjuder engelska klasser för elever som behöver förbättras på engelska. Kunskap och / eller erfarenhet inom pappersindustrin skulle vara till stor hjälp för att slutföra programmet effektivt, men det är inte nödvändigt. Sammanlagt 32 timmar kredit krävs för programmet. Timmar tjänat i professionellt program kan tillämpas mot Akademiska magisterexamen eller doktorsexamen.

&nbsp

För en yrkesexamen från AIT har eleverna förtjänat det nödvändiga antalet poäng från kurser och den särskilda projekt. Krediter ges endast för kurser som studenter har gått vid undersökningar.

&nbsp

&nbsp

Stipendier


Pulp and Paper program Asian Institute of Technology (AIT) är en ledande utbildningsprogram i Sydostasien utbildning experter inom massa-och pappersindustrin i Master eller doktorandnivå. Programmet har instruktörer från ledande länder i Pulp and Paper (Finland, Sverige, Kanada, Japan) med välutrustade labb unikt i regionen. Programmet är för närvarande söker för kvalificerade studenter med teknisk eller naturvetenskaplig bakgrund entusiastiska att söka mästare i massa-och pappersindustrin med full stipendium. Kandidaterna kommer att få möjlighet att arbeta för ett internationellt företag i en av sina kontor i Kina, Indonesien, Europa eller Nordamerika.

Senast uppdaterad Okt 2012

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Institutionen för Miljö, resurser och utveckling (SERD) inrättades 1993 genom en sammanslagning av de huvudgrupper i jordbruk och livsmedel, miljöteknik, bebyggelsefrågor och energiteknik, är nu bestå ... Läs mer

Institutionen för Miljö, resurser och utveckling (SERD) inrättades 1993 genom en sammanslagning av de huvudgrupper i jordbruk och livsmedel, miljöteknik, bebyggelsefrågor och energiteknik, är nu består av tio ämnesområden - jordbrukssystem och teknik, vattenbruk och akvatiska Resources Management, Food Engineering och Bioprocessteknik, energi, miljöteknik och management, Pulp and Paper Technology, jämställdhet och utvecklingsstudier, förvaltning av naturresurser, regional utveckling och landsbygdsutveckling planering och förvaltning av stadsmiljön. MISSION AIT 's uppdrag är "för att utveckla mycket kvalificerade och engagerade personal som kommer att spela en ledande roll i en hållbar utveckling i regionen och dess integrering i den globala ekonomin ".AIT kommer att tjäna de mänskliga behoven kompetensutveckling i utvecklingsländerna i Asien tar hänsyn till deras specifika utvecklingsprioriteringar, jämställdhetsfrågor och sociala värden. SERD aktiviteter och funktion kommer att vara inom denna ram, som en majoritet av sina studenter tillbaka och delta i utvecklingsmålen i sina länder. Dem som är doktorsexamen öka sina yrkeskunskaper och kvalifikationer. VISION SERD svarar de regionala behoven genom att mobilisera och stärka kapaciteten för socialt, ekonomiskt och miljömässigt sund utveckling i partnerskap med offentliga och privata sektorn. Skolan 's tvärvetenskapligt angreppssätt integrerar tekniska, natur-och samhällsvetenskap. Skolan kommer att fortsätta sin ledande roll i att erbjuda spetskompetens utbildningar som är relevanta för regionala behov och lyhörda för studenternas intressen. forskning kommer att koncentreras mot fokusområden och ska utföras av centrala team. uppsökande kommer lokalsamhället serviceinriktad. kommer att konsolideras och ekonomiskt livskraftigt. Skolan aktiviteter inklusive studenter, personal, lärare och läroplaner, kommer att bli föremål för kvalitetsbedömning. Läs mindre