Master i Projektledning

Allmänt

Programbeskrivning

Projektledning

Målet med masterprogrammet "Projektledning" är en ledarutbildning av proffs, som effektivt kan möta utmaningar i projektledning inom olika affärsområden.


Inlärningen går till att bygga upp elevernas analytiska tänkande som gör det möjligt att fatta motiverade ledningsbeslut. förmåga att utveckla och genomföra projekt inom olika affärsområden. Inlärningen gör det möjligt för eleverna att förvärva djup kunskap i projektledningssätt och verktyg. Att erhålla expertis inom faktorernas forskning, analys och prognos inom den inre och yttre projektmiljön. Projektutveckling och genomförande Prestationsbedömning av beslut som fattats.


Mästare i "Projektledning" är kvalificerade för yrkesverksamhet inom: planering och genomförande av projekt inom olika affärsområden; organisatorisk genomförande av projektledning strategisk planering av organisatorisk projektverksamhet; projektprestation utvärdering samt fortsättning av vetenskapligt arbete i forskarutbildning.


Utbildningsstol: För internationell personal och projektledning av International Higher Business School.

Senast uppdaterad Sep 2017

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri ... Läs mer

Om universitetet Krasnoyarsk idag är känd över världen som en av de största Rocket och Centers Space i Ryssland med grundläggande vetenskap, utbildning av högt kvalificerade arbete kraft och industri. Mer än 70% av den ryska rymdfarkoster utvecklas och tillverkas i Krasnoyarsk. Siberian State Aerospace University (SibSAU), som grundades 1960 som en unik högre läroanstalt, där teoretisk utbildning kombineras med praxis i högteknologiska företag, är idag ett modernt tvärvetenskapligt högre skolan där specialister i dessa högteknologiska och innovativa miljöer som raket och utrymme produktion samt datavetenskap, internationella affärer, ekonomi, management och humaniora är utbildade. SibSAU har utbildat mer än 20 000 specialister för dessa år. Mer än 60% av ingenjörer, forskare och chefer på grundval företag - PJSC "ISS uppkallad efter akademiker MF Reshetnev" och PJSC "Krasmash staten Enterptise" - är akademiker av den sibiriska State Aerospace University. Numera SibSAU uppkallad efter akademiker MF Reshetnev är den internationellt uppmärksammade vetenskapliga och pedagogiska centrum, vilket leder högre skolan av filialen, ledande i arbetet styrketräning för vetenskapliga organisationer och företag till försvar kroppen i området "Space Systems". Universitetet fortsätter traditionerna av den högre tekniska skolan kombinera teoretisk undervisning och arbeta i vetenskap-driven grundläggande företagen det utrymme grenen, det anses vara en av de innovativa centra i Ryssland. Den vetenskapliga prioriteringar universitet är "Space Information Systems", "Avskilt Bemannade Space Systems", "Rocket och rymdfarkoster produktion". I dessa områden SibSAU tar ledande position i Ryssland för övrigt i arbetskraften utbildning och vetenskaplig forskning. Läs mindre