Master I Projektledning

EAE Business School International

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master I Projektledning

EAE Business School International

Master i projektledning

Den nuvarande marknadsdynamik och företagsklimatet har lett till företag och organisationer som behöver hantera många projekt parallellt. I detta sammanhang siffran projektledare får en avgörande betydelse i organisationer och företag av alla storlekar, eftersom de spelar en avgörande roll när det gäller att utforma effektiva affärsstrategier som tar full nytta av de tillgängliga resurserna.

Samtidigt, globalisering, framväxten av nya konkurrenter och plötsliga förändringar i affärsstrategier innebär att, liksom är utrustad med en fördjupad kunskap om projektledning, projektledare måste också ha högt utvecklad personliga färdigheter och prestations kompetens. Som svar på detta affärsbehov är Master i projektledning utformad för att utrusta chefer för att leda, planera, organisera och övervaka komplexa globala projekt effektivt och effektivt. Professionella utrustade för att leda team baserat på utveckling av verkställande färdigheter och tekniker som krävs av regissörerna. Kort sagt, Projekt ledamöter som kan anpassa nuvarande företagens behov när det gäller projektledning med de nuvarande krav som ställs i den globala standarden för Project Management Institute (PMI): minimera risker, skapar nya möjligheter och uppnå de mål som har satts upp .

Skälen för att ta EAE s kandidatexamen i företagsekonomi och förvaltning:

 1. Projektledningsprogramverktyg
  Programmet innehåller specialiserad programvara för simulering eller modellering av avdelningar och processer relaterade till projektledning, som Microsoft® Project Professional och Risk från Palisade Corporation, en global ledare inom risk- och beslutsanalys.
 2. EAE, skolan med REP-certifiering
  EAE Business School är en registrerad utbildningsleverantör (REP) certifierad av Project Management Institute (PMI), den ledande internationella sammanslutningen av Projektledningspersonal. För att uppnå denna certifiering, REP institutioner PMI måste följa en strikt uppsättning kvalitetsstandarder, både när det gäller innehåll och utformning av Masters och utbildning av den akademiska fakulteten.
 3. Medlemmar av PMI
  Deltagare på master i projektledning kan anmäla sig som studentmedlemmar till projekthanteringsinstitutet, vilket gör det möjligt för dem att dra fördel av fördelar inklusive tillgång till en mängd bibliografiska källor.
 4. PMP-certifiering
  Befälhavaren i projektledning förbereder deltagarna att ta examen för certifiering som Project Manager Professional (PMP) ® från Project Management Institute (PMI). Studenter som genomför Mästaren har rätt att ta PMP® certifieringsprovningarna drivs av PMI.
 5. America Economía Ranking
  America Economia Ranking utmärker EAE Business School bland de 15 bästa handelshögskolorna internationellt.
 6. Merco Ranking
  EAE Business School har utsetts till en av de bästa handelshögskolorna i världen enligt Merco Ranking.

Mål

Målen för Master i Project Management är följande:

 1. PROJEKTLEDNING
  Utbildningsexpert Projektledare med kapacitet att nå de uppsatta målen, öka lönsamheten och förbättra projektets övergripande kvalitet.
 2. STRATEGISK LEDNING
  Inblick i nyckelaspekterna av strategisk projektledning och dess betydelse inom organisationens globala strategi.
 3. BESLUTSFATTANDE
  Stärka beslutsfattandet i komplexa projekt, med beaktande av alla berörda tekniska, finansiella, kvalitets-, miljö- och riskexponeringsaspekter.
 4. BUDGETRÄKNIGHET
  Att veta, välja och lämpligt använda verktygen som behövs för effektiv hantering av projektbudgetar.
 5. MÄNNISK ledarskap
  Utrusta deltagare med de verkställande färdigheter som krävs för att hantera ett projektteam för att säkerställa framgången.
 6. PMI CERTIFICERING
  Framgångsrikt godkänt certifieringsexamen för att bli Project Manager Professional (PMP) i Project Management Institute (PMI).
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska


Senast uppdaterad December 6, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
13,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Spanien - Barcelona, Catalonia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan