Master illustration, rörlig grafik och 3D

Allmänt

Programbeskrivning

Illustrationen är en av de mest hausseartade discipliner inom grafiskt, konstnärligt och näringslivet, att bli ett viktigt verktyg i många professionella projekt med anknytning till grafisk design och kommunikation. Men om på någon nivå har utvecklats exponentiellt det är i audiovisuella design, där skapandet av bitar i videoformat och innehåll illustration har blivit ett medel i sig, utveckla sin egen bildspråk och ett sätt att tänka bilder som leva sig mer direkt med konsumenten.

Av denna anledning fler och fler yrkesverksamma är skyldiga att kombinera båda disciplinerna, illustration och rörlig grafik, och kan även hantera 3D-tekniker för sina projekt.

Den nya generationen av professionella konstnärer har fört samman designers från alla kreativa områden, uppfinna koncept och trender för att bli en oumbärlig länk till giltigheten av dessa sektorer.

Syften

Detta masterprogram är utformad som en specialiserad kurs för att ge de studerande med de nödvändiga projekt för att utveckla professionella illustration och illustration tillämpas på audiovisuella mediekunskap.

Den är inte avsedd som en introduktion till ritningen, men vill ingjuta hos eleverna med hjälp av bilden som en kreativ mer verktyg för de nya strategierna inom många områden av kommunikation och design, med särskilt fokus på alla de som hävdar skapande av audiovisuellt innehåll, där rörlig grafik eller rörlig grafik blir kreativa och berättande ryggrad, medan användningen av teknik och lämplig mjukvara för att skapa filmer och utveckling av 3D-bilder presenteras som de nödvändiga verktygen för generering av resurser och innovativa bilder som berikar sådana projekt.

Programmet kommer att fördjupa ena sidan begreppet illustration tillämpas på olika kreativa aktiviteter och kommunikation från ett antal särskilda seminarier för varje åtgärdsområde undervisas av professionella illustratörer, där olika tekniker och metoder kommer läras närma varje projekt. Å andra sidan, och parallellt, studenten förses med den kompetens som krävs för att skapa grafiska förslag inom audiovisuella medier, såsom skuldinstrument, gardiner tv, reklambilder och audiovisuella medier för utställningar och skapa och genomföra grafiska resurser och 3D-illustrationer i dessa projekt vid slutet av programmet varje student kommer att utveckla material för bok och en personlig rulle för att presentera sitt arbete i en professionell miljö och tävlingar och tävlingar.

Adresserat till

Akademiker och akademiker med erfarenhet i teckning, grafisk design och mjukvara förtjänstfullt av akademisk kursplan och / eller portfölj. Annars måste du ta Graduate / grundkurs i grafisk design.

Tillgång och examen

Tillgång universitetsexamen (BA, examen eller examen) och den interna urvalsprocessen. egen magisterexamen delas ut av Universitat Abat Oliva CEU erhålls.

Curricular resväg

Denna Master är resultatet av att kombinera den akademiska läroplaner för Graduate:

  • Illustration Applied Design
  • Audiovisuella Design: Motion Graphics och 3D
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicac ... Läs mer

En este nuevo escenario, mucho más exigente y que plantea sus propias necesidades, el principal objetivo de Idep Barcelona es formar a los mejores profesionales en el entorno del Diseño y la comunicación gráfica y audiovisual, del Diseño y la imagen de moda y de la Fotografía y creación contemporánea. Una nueva generación de creativos que reúna, además de los conocimientos técnicos necesarios para utilizar con eficacia las herramientas más avanzadas, una visión contemporánea de las nuevas tendencias conceptuales. De esta manera, facilitamos su incorporación al mercado laboral en las mejores condiciones. Läs mindre