Master in Management

Allmänt

Programbeskrivning

Det är här jag börjar göra skillnad.

(Re-) Thinking Management & Society

Med våra masterprogram i ledarskap kommer du inte bara att få en professionell universitetsutbildning utan också hitta en miljö där management, kultur och samhällsvetenskap, teori och praktik, etik och hållbarhet kommer ihop - och där dessa fenomen inte tas för givet, men reflekterade kritiskt och empatiskt. Du kommer att ha möjlighet att införliva, belysa och ompröva ditt ansvar till ledning och samhälle. Under fyra terminer ska du studera genom ämnen som är utformade för att ge dig "struktur" (teori), "prestanda" (övning), "transformation" (ledarskap) och "forskning" (syntes). Varför välja mellan att vara generalist eller specialist? Programstiftelsen är byggd på pelarna i den allmänna förvaltningen och utveckling av personlig kompetens.

Du kan då välja två av sex specialiseringsområden:

  • Märke
  • /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingKreativitet och innovation
  • /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingKulturell förändring och samhälle
  • /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingMänskliga resurser och mångfald
  • /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingNya Medier
  • /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListinghållbarhet

Karls - en verklig internationell miljö

Att uppleva interkulturellitet är en naturlig del av vardagen på Karls. Vårt samhälle består av studenter, lärare och personal från mer än 50 länder från hela världen. Sedan starten på kandidatprogrammet har upp till 70% av våra studenter haft en internationell bakgrund (se karta nedan). Master of Arts in Management är ett internationellt och engelsklärat program där vi omger mångfald på alla nivåer - oavsett om det är nationalitet, ålder, studiebakgrund, arbetslivserfarenhet etc. Vi ser oss som ett internationellt och interkulturellt knutpunkt för samarbetsupplevelser. Karls är medlem i ATLAS-nätverket, Businet och EAIE med över 100 partneruniversiteter runt om i världen.

Våra studenter kommer från hela världen

Unikt tillvägagångssätt för utbildning

På Karls spårar vi inte dig med bara fakta eller en "universell sanning". Istället lär våra elever att tänka kritiskt om dagens realiteter, söka ansvar och hitta störande lösningar på komplexa problem. Karls kännetecknas av små klasser (20-30 studenter) och stöds av det starka nätverket av våra professorer, lärare och personal från olika branscher och akademiska områden. Vi tar tvärvetenskapliga perspektiv på förvaltning och struktur i verkligheten och problemlösning i alla våra program. Våra studenter är utvalda eftersom de vill skapa med sig en hållbar förändring, är villiga att ta ansvar och tro att ledarskap är ett tillfälle att tjäna andra och samhället. Vår förståelse för utbildning följer principerna för ansvarig förvaltningsutbildning, som lanserades vid FN: s toppmöteskapsledare 2007.

Studenter och professorer i våra interaktiva klassrumsinställningar

Starka gemenskaps- och livslånga nätverk

Våra studenter, fakulteter och personal har ett starkt, intimt band och nära relationer i ett samhälle där de relaterar till, engagera sig och uppskatta varandra. Våra nätverk i akademi, näringsliv, konst, kultur, politik, vetenskap och civilsamhället är mer än bläck på papper. De lever och sparkar i de pågående interaktionerna med våra partners - inte bara på stads- eller landsnivå utan också på internationell nivå. Våra Karls alumner arbetar i globala eller regionala företag, i tyska Mittelstand som nyskapande nybörjare eller familjeföretag. Några av de företag som våra alumner har arbetat med är bland annat Daimler, Porche, Ralph Lauren, Hays, KPM Berlin, MSK Pharmaceuticals, Lidl Stifftung och Co. KG, Explain GmbH, ZKM Centrum för Konst och Media, Esslingen Live - Kultur und Kongress GmbH, Europa Park, Enterprise Rent-A-Car, time2sustain, Naranjas del Carmen, Spanien. En av de viktigaste fördelarna med masterprogrammet är att det låter dig redan starta ett jobb eller fortsätta att arbeta i din nuvarande position eftersom lektionerna är schemalagda exklusivt från torsdag eftermiddag till lördag eftermiddag.

Hjärtat i Europa: Karlsruhe, Tyskland

Beläget mitt i Karlsruhe centrum, en ung, livlig, mångkulturell studentstad i södra Tyskland hittar du ditt nya hem i den varmaste staden i Tyskland, även känd som sin internetkapital med ett levande uppstartssamfund . Vi är i pulsen av den europeiska livskvaliteten: kultur, ekonomi, urban livsstil och natur. Att resa runt är snabbt och enkelt och det finns mycket att utforska runt om i Europa.

Visste du att Tyskland var det tredje mest efterfrågade internationella studieområdet efter USA och Storbritannien? Efter att du lyckats slutföra din examen i vårt program kommer du automatiskt att vara berättigad att stanna i landet i upp till 18 månader på en arbetssökande visum. Och eftersom du har möjlighet att lära sig tyska som en del av dina studier på Karls, ger masterprogrammet dig verkligen chansen att ta ett viktigt steg mot ett jobb i Tyskland efteråt.

Karlsruhe - i hjärtat av Europa

Klar att ansöka? Krav och antagning

Ser du dig som en del av Karls-samhället? Vill du göra skillnad - för dig själv och andra? Är du i färd med att omvandla dig själv och behöver hjälp? Vi vill gärna höra från dig! De allmänna studiekraven för vårt magisterprogram är:

  • En examen (minst 3 års studier) i företagsekonomi, ekonomi eller ett relaterat studierätt.
  • Om din examen inte är likvärdig har du möjlighet att anmäla dig till vårt PreMaster-program för en termin och därefter ansluta dig till masterns ( mer information).
  • Bevis på engelska språkkunskaper (t.ex. TOEFL iBt på minst 100 poäng, IELTS-poäng på minst 6,5, C1-nivå enligt den gemensamma europeiska språkramen).

Du behöver inte veta tyska för att ansöka som internationell student!

Du kan hitta alla detaljer om ansökan, obligatoriska handlingar och antagningsprocessen på /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingvår hemsida . Ansökningsfristen för icke-EU är den 15 november och för EU-studenter den 1 februari. Inträde är endast möjligt för sommarsemestern i mars. Vårt antal slots är begränsat så tveka inte, så sök nu och säkra din plats!

Vill du veta mer om Master of Arts Management på Karls, gå till vår hemsida: /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingmaster.karlshochschule.de

Kan inte vänta med oss? Skicka oss ett mail: /&utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingmaster@karlshochschule.de

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Karlshochschule International University (or as we call it: the Karls) is a foundation-owned, private, non-profit university. It is accredited by the Wissenschaftsministerium (Ministry of Science) of ... Läs mer

Karlshochschule International University (or as we call it: the Karls) is a foundation-owned, private, non-profit university. It is accredited by the Wissenschaftsministerium (Ministry of Science) of the Baden-Württemberg state and also has a Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) Systems Accreditation. Läs mindre