Master marknadsföring och säljledning

Allmänt

Programbeskrivning

Deltidsstudier för Master of Arts

Marknadsföring av varor och tjänster i allt större utsträckning bedriver en holistisk, integrerad strategi. Förutom kirurgiska tekniker för att påverka konsumenternas beteende många aspekter av inköp, produktion, ekonomi, personal och administration har central strategisk betydelse för försäljning och marknadsföring framgång. Som affärsprocesser utnyttjar marknadsföring och försäljning är inte tänkbar utan en effektiv hantering av de underliggande uppgifterna. I magisterexamen marknadsföring och säljledning * med graden "Master of Arts" (MA) kommer du att få detaljerad kunskap om marknader och distributionskanaler, kundrelationer och omsorg samt varumärke och varumärkeshantering i samband med klassiska och digitala affärsmodeller. Du får så deltid med nödvändiga kunskaper och färdigheter för förvärv av ledningsansvaret inom marknadsföring och försäljning.

  • Nu i ackrediteringsprocessen

VARAKTIGHET

31 månader

Målgrupp

Kursen riktar sig till akademiker en civilekonomexamen program som vill identifiera sig som experter på marknadsföring och försäljning. Förutom den djupa och yrkesvägledning, är studenter förberedda för den första överföringen av förvaltningsansvaret.

Förutsättningar

1) Professionellt kvalificerade, affärsorienterad högskoleexamen med en omkrets på minst 180 poäng, med en medeltalet som regel på minst 2,4. Inom den högre utbildningen med en annan typ av jordbruk som en affärskunskap (se 4) att bevisa.

2) meritförteckning och ansökningsbrev, där studie motiv och personliga mål fram 3) lyckas genomföra det lämplighetsprov i form av en anställningsintervju 4) Grundläggande kunskaper inom organisation och ledning av företag, mikroekonomi och redovisning och affärs matematik / statistik (Bevis på certifiering eller yrkesmässiga erfarenheter) 5) engelska (Bevis av certifikat, främmande språk korrektur eller extern språktest. Om bevis som en del av lämplighetsprov ett språktest utförs.)

Organisation

Masterprogrammet är för yrkesmän i 31 månader. De första fyra terminerna startar varje vecka med en närvaro. Fler föreläsningar är planerade på lördagar. I veckan synkrona e-lärande sker. Den femte och sjätte termin finns tillgängliga för slutförandet av ett examensarbete och symposium är tillgänglig.

Studieavgifter

31 månader x 600 € = totalt 18.600 €; off undersökning Avgift: 2.400 €

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fün ... Läs mer

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fünf Standorten Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann und Marburg über 1.900 junge Menschen. Läs mindre
Paderborn , Paderborn , Paderborn , Paderborn + 3 Mer Mindre