Master of Arts i social innovation

Allmänt

Programbeskrivning

1

Beskrivning

Denna grad arbetar för att hjälpa dig att utveckla dina idéer, skala upp en organisation, utveckla nya marknader, tillgång till lämpliga investeringar och utveckla ditt ledarskap kapacitet och kompetens.

Social innovation magisterexamen har utformats för att erbjuda en distinkt, innovativ examen som bygger kompetens inom sektorn socialt företagande, tillsammans utveckla placerbara och sälj socialt företagsamma lösningar som riktar sig otillfredsställda sociala behov i originella och innovativa sätt.

I dagens alltmer beroende av varandra och snabbt föränderlig värld, att förstå de förändringar av 21-talet som kännetecknas av en ojämn utveckling, snabbare globalisering, ekonomisk osäkerhet, inrotade och komplexa sociala problem krävs en akademisk strategi som är tvärvetenskapligt och fokuserade på både innovation och kommersialisering.

Programmet har utformats som en kreativ reaktion på marknadsledd efterfrågan från den sociala investeringsmarknaden, strategiska aktörer inom tillhandahållandet av offentliga tjänster, och den sociala företagssektorn för att ta itu med klyfta mellan sektorn sociala företag och social finansiering och driftsättning marknader . Programmet tar inte bara frågan om investerbarhet men också dess säljbarhet och förmåga ledarskap inom sociala affärsprojekt för att åstadkomma förändring. Det bygger kompetens, samtidigt som man utvecklar ett investerings och marknadsmässig social innovation som tar otillfredsställda sociala behov i originella och innovativa sätt. Efter avslutad programmet kommer eleverna har den kunskap och kontakter för att ytterligare framsteg deras sociala företag och göra en verklig skillnad i sina samhällen.

Kursens innehåll

Programmet syftar till att utveckla kompetens och ledarskap kapacitet inom organisationer inom alla sektorer som deltar i social innovation och att utveckla en pipeline av investeringsbara sociala innovationer som också är marknadsmässiga. Den är byggd av sex moduler som utforskar särskilda teman när det gäller social innovation och skalning och gående, och ett verk baserat syntesmodul som sammanför flera perspektiv i en avhandling eller projekt av elevernas val specifika för tillämpningen av social innovation. Hela programmet bygger på en social satsning inkubation program som tar upp inte bara kompetensutveckling av studenterna, men också utvecklingen av en verklig social satsning som kommer att vara både investerbart och säljbara. För att uppnå detta, kommer det att vara stark handledning stöd stöds av tillgång till affärsstöd, mentorskap, och online-resurser.

Programmet startar i oktober eller januari och dess varaktighet är tolv månader.

Heltidsstuderande åtar 6 moduler för totalt 120 poäng och avhandlingen (60 hp).

Moduler:

  • Politik och betydelsen av social innovation
  • Social Innovation i praktiken
  • Personlig utveckling för förändring och social innovation
  • Marketing Social Innovation
  • Ekonomi för Social Innovation
  • Ledande Social Innovation
  • Arbete Baserat Syntes

Förkunskapskrav:

En examen från ett erkänt universitet på en merit nivå i ett lämpligt ämne, en bra IELTS resultat.

Eftersom denna forskarutbildning kommer att locka professionella utövare och chefer, kan sökande antas på grundval av en bedömning av meningsfull och mätbara tidigare lärande eller yrkeserfarenhet. Insiktsfulla, företagande och kreativa kandidater som är driven, passionerad och entusiastisk om social innovation är välkomna att söka.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

DEI College has been founded in 2009. However, it was operating as a liberal studies school from 1990 to 2009. It is also a part of a greater educational organization that was founded in 1967. Its gr ... Läs mer

DEI College has been founded in 2009. However, it was operating as a liberal studies school from 1990 to 2009. It is also a part of a greater educational organization that was founded in 1967. Its graduates are routinely employed by large Greek and International Companies. Läs mindre