Master of Business Administration management

Allmänt

Programbeskrivning

Master in Management förbereder framtida ledare av SMF, företag och institutioner. Programmet fokuserar på entreprenörskap, hantering av produkter, projekt, tjänster eller organ med omfattande utbildning i mänskliga resurser, redovisning, ERP, ny teknik och alla de verktyg som behövs till ledningen.

ledning

Professional Master i Management och Business Administration ger dig en vägledning inriktad utbildning och förvaltning och administration genom att bemästra verktygen för hantering av företag och organisationer. Träning hjälper först att ha kunskap om de discipliner och de grundläggande koncepten för förvaltning i mänskliga resurser, ekonomi, finans ... och sedan att lära sig ledande metoder och utvecklingen av kunskap inom det ekonomiska och rättsliga miljön.

Handel och framtidsutsikter förvaltnings mästare på Tunis International University är tillräckligt breda, med tanke på utbyggnaden av små och medelstora och nystartade företag, samt produkter, tjänster, byråer och projekt i företag. Under de tre teoretiska terminer och specialitet, kommer du att utveckla en ekonomiskt lönsam affärsprojekt som kommer att utvärderas i slutet av varje termin innan praktik med respekt och minne på ett nytt företag behöver en partner.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes;

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes; Läs mindre