Master of Business Administration

Marriott School of Management, Brigham Young University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Business Administration

Marriott School of Management, Brigham Young University

BYU MBA-programmet är till stor del finansieras av Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga. Våra ledare i kyrkan är angelägen om att utveckla framtida ledare. Deras sponsring skapar unika skyldigheter och möjligheter. Förutom att producera enastående utexaminerade eftertraktade av ledande företag, strävar vi efter att främja globalt uppdrag för kyrkan, som är att bättre liv genom undervisning i och tillämpning av evangeliet om Jesus Kristus. Vi tror att utvecklingen av globalt sinnade företagsledare fördelar kyrkan och världen i stort. Likaså har vi funnit att chefer upplyst av evangeliets sanningar och inspirerade att dela dem är mer effektiva i rent yrkesmässigt termer.

Förutom vårt unika uppdrag, erbjuder vi en enastående ledarskapsutbildning av högsta värde. BYU är känd för sin låga MBA undervisning. Det är också erkänt, men för den höga kvaliteten på dess MBA-program. Kombinationen av hög kvalitet och låg kostnad har drivit oss till toppen av rankingen handelshögskolan som fokuserar på värde - vad man får för vad du investerar. Genom denna åtgärd, anser vi att BYU MBA-programmet är bland de bästa i världen.

Curriculum

Marriott MBA-programmet ger en heltäckande utbildning som förbereder eleverna för professionell ledning och roller ledarskap. Programmets läroplan utsätter eleverna för ledningens discipliner, sedan förstärker dessa principer med praktiskt fält-studie projekt - ett interaktivt förhållningssätt till ledarskapsutbildning som binder kunskap att uppleva.

Stelhet i varje MBA större förbereda eleverna att möta verkliga ledning scenarier med originalitet och uppfinning. Studenter lämnar Marriott skolan med kunskaper för att påverka viktiga förändringar i världen marknadsplats, förmågan att tänka på egen hand, och en stark känsla av deras ansvar till samhället och till världen.

För att få mångsidiga och innovativa affärsmannaskap deltar studerande i en integrerad kursplan som ger en bred bas av affärsmässiga principer. Efter att obligatoriska kurser i grundläggande verksamheten discipliner (ekonomi, marknadsföring, produktion / verksamhet, och organisationsbeteende / mänskliga resurser) studenter kan fokusera på en av flera stora: ekonomi, marknadsföring, Supply Chain Management, Organizational Behavior / Human Resources, Produktutveckling eller doktorsexamen (för sökande intresserade av att få en doktorsexamen efter MBA). Den särskilda betoningen hjälper eleverna att få kompetens inom ett område som utsetts av val, som tillhandahåller de tillämpliga färdigheter som behövs för att lyckas i sin praktik och säkra heltidsanställning efter avslutad MBA-program.

MBA Majors

  • Finans
  • Marknadsföring
  • Supply Chain
  • Organizational Behavior / Human Resources
  • Produktutveckling

MBA Minderåriga

  • Entreprenörskap
  • International Business
  • Strategi

Gemensamma examina

JD / MBA gemensam examen

The J. Reuben Clark Law School och Marriott School of Management har godkänt arrangemang genom kvalificerade studenter får tjäna gemensamma examina från de två skolorna i fyra år på heltid forskarutbildning. Studerande kan tjäna en Juris Doctor (JD) och antingen en Master of Business Administration (MBA), Master of Public Administration (MPA), eller Master redovisnings (MACC).

M BA / MS - Product Development Program
MBA-programmet har gått med verkstads-och produktionsteknik avdelningar att erbjuda ett gemensamt program i Produktutveckling (PD), vilket leder till Master of Business Administration (MBA) och Master of Science (MS) grader. Programmet tar i genomsnitt 3 år att slutföra.

Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Provo, Utah
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Provo, Utah
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan