Master of Management i International Tourism Management

Allmänt

Programbeskrivning

Master of Management i International Tourism Management

En stor och framgångshistorier börjar alltid från stora avsikt och engagemang. Kursen utgår från ett initiativ av Burapha University (Thailand) och Université Montpellier 2 (Frankrike) för att överbrygga kunskaps klyftan mellan östra och västra världen, särskilt i turism. Denna avsikt leder till utveckling av en dubbel examen på mastersnivå i internationell turism kallade Master of Management i International Tourism Management (MM i ITM).

Under 2011 har den internationella praktik systemet, seminarium och konferens kommit överens om och utvecklas mellan dessa parter - både turism världar kan utforskas och lära av framgång och misslyckande, baserat på hand på erfarenheter från akademiska och branschexperter.

En ny överenskommelse mellan Burapha University och Sekolah Tinggi Pariwisata Trisakti University (Indonesien) är blev den tredje pelaren av kursen, där Bali erfarenheter kommer att överföras till eleverna. Sedan dess har turism tekniköverföring varit mycket enklare mellan europeiska och asiatiska kontinenter, baserad på den ledande turist kunskap från de mest framgångsrika turist fallstudier av Frankrike, Thailand och Indonesien.

Således, lärande och forskning i International Tourism Management har blivit mycket enklare, men fast, konkret och praktiskt.


ITM i korthet

Placering av studien: I Thailand, Frankrike och / eller Indonesien
Medium: English
Examen: Student kan välja tre alternativ;
(1) Master of International Tourism Management
(Beviljas av Burapha University)
(2) Master of International Tourism Management och International Business Management (beviljas av Burapha University och Université Montpellier 2)
(3) Master of International Tourism Management (beviljas av både Burapha University och SekolahTinggiPariwisataTrisakti University)
Varaktighet Studie: 2 år (både avhandlingen och icke-uppsats baserad)
Antal Fotograf: 42 hp (120 European Credit standard)
Kvaliteten på kursen: uppfyllt Thailand och Frankrike Högre utbildning kvalitetsnormen
Antagning Period: JAN-SEP

Senast uppdaterad Okt 2016

Om skolan

Burapha University Faculty of Management och turism Burapha University erbjuder en unik möjlighet för dig att leva och studera i lugn och rofylld miljö Bangsaen, en semesterort i Thailand östra. Trot ... Läs mer

Burapha University Faculty of Management och turism Burapha University erbjuder en unik möjlighet för dig att leva och studera i lugn och rofylld miljö Bangsaen, en semesterort i Thailand östra. Trots dessa vackra omgivningarna är bara en timme från Bangkok och Suvanabhumi International Airport och har alla bekvämligheter och faciliteter nära håll men om Bangsaen är för liten för dig då den internationella turistorten Pattaya ligger bara 30 minuter bort. Under många år har avdelningen etablerat starka band med industrin, eftersom östra kusten i Thailand är den industriella navet i Thailand. Alla kurser har utformats efter full consultaton med många organisationer och industrier i området. Akademiker har ofta ansetts avstånd från den verkliga världen så att alla våra kurser är utvecklade och designade i samråd med potentiella arbetsgivare och Federation of Thai Industries, med vilken ett samförståndsavtal har funnits på plats sedan 1999. De närvarande fortfarande spelar en viktig roll med den nya fakulteten. Andra organisationer som fakulteten åtnjuter mycket starka band med inkluderar The Federation of Accounting Professionals, UMAP och JICA. Alla de bästa internationella företag som Toyota, Ford, General Motors, Siam Cement Group samt de främsta varumärkena av internationella hotell, bland annat Marriot, InterContinental, Hilton och Accor Group tar studenter på Co-operative utbildning och gå på att erbjuda full -Tiden positioner till akademiker. Våra internationella studenter kommer från en rad olika länder i Asien, inklusive, Laos, Kambodja, Bhutan och naturligtvis Kina. De tycker om att lära från en combinationof våra egna högt kvalificerade lcturers, varav många studerat utomlands, och ett antal gästföreläsare väljas med omsorg från industrin och regeringen positioner som kan ge bred erfarenhet. Eftersom så många av våra Föreläsare fick sina kvalifikationer utomlands de fick även stor erfarenhet av många olika kulturer utrusta dem att relatera väl med alla våra internationella studenter samt våra thailändska studenter. Fakulteten erkänner tidigare lärande och om du har en erkänd examen kan du gå med i deras fortbildning program för att få en kandidatexamen i mindre än 4 år. Läs mindre