Master of Management i internationell Hospitality Management

Allmänt

Programbeskrivning

Master of Management i internationell Hospitality Management (MM-IHM)

Bakgrund och filosofi av Programmet

Master of Management i internationell Hospitality Management syftar till att producera mycket professionella akademiker att bli framtida chefer och entreprenörer med hög moral och etisk standard.

Denna forskarutbildning genomgick nyligen en revidering i läroplanen, vilket återspeglar de dynamiska förändringarna i turism-och besöksnäringen. Programmet syftar också till att ge de centrala begreppen och viktig kunskap som MUIC utexaminerade ska få så att de kan förstå de nuvarande industrimiljö och är alltid redo att arbeta i det riktiga näringslivet.

Målen för programmet

Programmet syftar till att utveckla möjligheterna för akademiker att se till att de:

  1. Skaffa internationell kunskap Hospitality Management och färdigheter som effektivt kan sättas i praktiken i en moralisk och etiskt sätt;
  2. Har den kompetens av kreativitet, kritisk analys, problembaserad lösning och omvärldsanalys för att tackla problem och utföra effektivt,
  3. Bli effektiva ledare inom sitt område och förbättra deras inbördes personlig relation färdigheter i internationella och hospitality management, och

Bli kompetenta och etiska forskare och forskare, utveckla akademiska produkter av hög kvalitet som kan tillämpas inom området internationell hospitality management.

MM Entré Schema för läsåret 2013-2014

Sessions 1 st 'Entré (trimestern 1/2013-14)

1. Öppet hus lördag 13 juli 2013

2. Anmälningsperiod fram till måndag 5 aug 2013

3. Inträdesprov / Intervju lördag augusti 17,2013

4. Tillkännagivande för inträdesprov

Tisdag 27 augusti 2013

5. Registrering och betalning 28-30 augusti, 2013

6. Ny student Orientering lördag 31 augusti 2013

7.Pre-kurs Undervisningen börjar September 2-14, 2013

8. Undervisningen börjar måndag September 16, 2013

&nbsp

MM Entré Schema för läsåret 2013-2014

Sessions 2: a 'Entré (trimestern 3/2013-14)

1. Öppet hus

Lördag 1 Februari, 2014

2. Anmälningsperiod

Till fredag ​​21 februari, 2014

3. Inträdesprov / Intervju

Lördag 1 Mars 2014

4. Tillkännagivande för inträdesprov

Lördag 15 mars 2014

5. Registrering och betalning

17-21 mars, 2014

6. Nya studenthuset Orientering

Lördag 29 mars 2014

7. Pre-kurs Undervisningen börjar

April 1-19, 2014

8.Undervisningen börjar

Måndag 21 April, 2014

&nbsp

En FLERSPRÅKIG ÖVERSIKT

Established in 1986, var Mahidol University International College (MUIC) Thailands första internationella kandidatexamen program vid ett statligt universitet, med sitt uppdrag att producera väl rundade akademiker som inte bara är kunniga inom sina utvalda områden, men också kunna använda denna kunskap för nytta för mänskligheten.

MUIC upprätthåller en stark liberal arts fokus och främjar en lärandekultur som förbereder sina studenter för att möta de utmaningar som bor och arbetar i en mångskiftande och globaliserad värld. Över 3.200 elever undervisas av en professionell full och deltid fakultet, 60 procent av dem är utländska medborgare, med en student-lärare förhållandet 28:1.

Den akademiska kalendern är baserad på ett system med tre trimestern, där varje kör för 12 veckor, och en kort sommar session, under vilken högskola har 19 grundutbildningsprogram studieprogram inom konsten, vetenskap och förvaltning, förutom 22 minderåriga, inklusive kinesiska , japanska, franska, tyska, spanska och thailändska.

MUIC erbjuder även två forskarutbildningen, en Master of Business Administration i Business Modeling och utveckling och en Master of Management i internationell Hospitality Management vid sitt Graduate Center, bekvämt beläget i hjärtat av Bangkoks affärsdistrikt.

Under 2010 MUIC fick Best Practice Award för sitt utbytesprogram från Thailands undervisningsministeriet som ett erkännande av sin blomstrande språkresa Program för inkommande internationella studenter och utgående kandidater.Kollegiet har utbytesavtal med över 75 partneruniversitet från Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien och Oceanien, förutom informella avtal med över 100 universitet och pedagogiska myndigheter runt om i världen. Internationella studenter från över 45 länder utgör 15 procent av akademins studenterna.

MUIC har ytterligare förhöjda sin regionala och internationella profil genom sin särskilda projekt Program. Varje år över 200 gäststuderande delta i korta utbytesavtal som formell undervisning, konferenser, workshops, studiebesök och praktik.

Med tanke på de utmaningar som vår nya världsordning, kan en väl avrundad utbildning inte längre begränsas till klassrum.Den MUIC Student Association och dess satellit av klubbar erbjuder en mängd olika aktiviteter där eleverna kan driva sina egna intressen i sport, kampsport, cykling, debatt, musik, konst, frivilliginsatser och företag fallstudier, bland annat, som alla ökar deras inbördes personlig kommunikation, teambuilding och ledarskap. MUIC studenter deltar också i nationella, regionala och internationella konferenser, seminarier och tävlingar där de kan utveckla sin kulturella känslor.

Den thailändska handelsministeriet tilldelades nyligen MUIC Thailands förtroendemärket eftersom det exemplifierar högsta internationella standard i utbildningen. Denna utmärkelse är en validering av MUIC engagemang för akademisk excellens och internationalism.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

I mars 1986 godkände Mahidol University rådet officiellt bildandet av en ny internationell kandidatexamen program, den första i sitt slag på ett statligt universitet, som utsetts vid den tidpunkt som ... Läs mer

I mars 1986 godkände Mahidol University rådet officiellt bildandet av en ny internationell kandidatexamen program, den första i sitt slag på ett statligt universitet, som utsetts vid den tidpunkt som de internationella studenterna utbildningsprogrammet (ISDP). Sex månader senare, i september l986, programmet ta emot sina första klass av studenter. Början var en blygsam - som de flesta början brukar vara. Anläggningarna var belägna på andra våningen i MU Social Science and Humanities Building, med 45 studenter, två heltidsanställda och 20 deltidsanställda instruktörer, en stödpersonal fyra medlemmar, sju stora offerings i vetenskap och Travel Industry Management - och ett överflöd av hopp och beslutsamhet. Under sina första år växte ISDP och blomstrade, så mycket så att det krävs så småningom sina egna separata anläggningar. År 1992 ISDP dedikerade officiellt sin nya byggnad, som hyses 486 studenter, och infört ytterligare två majors i Business Administration och Food Science and Technology. År 1996 utgjorde en viktig milstolpe. Med godkännande från Mahidol University rådet, var ISDP officiellt Mahidol University International College (muic), ger det hela tyngden och resning av en fakultet. Två år senare var en sex våningar komplexa kompletteras för att rymma mer än 1.000 studenter. En ny ledarstil infördes, förutom en utvidgning av akademiska erbjudanden, ytterligare praktikplatser, däribland Salaya Pavilion Hotel och träningscenter, en pre-college program och bildandet av kontor som riktar både student- och alumner behov. Under de följande åren, fanns det ytterligare utveckling i college akademiska, fysiska och sociala landskap: en ständigt ökande studenter som väljer, nya stora program, främjande av en levande studentutbytesprogram och en ytterligare expansion av sin fysiska faciliteter, inklusive en åtta -storey förlängning. Efter 26 år, erbjuder muic närvarande 19 grund majors och 22 minderåriga i Arts, vetenskap och Management, tillsammans med två program mästare examens för cirka 3.200 studenter. Dessutom är högskolan förutse ännu större antalet studenter i framtiden. Det har nyligen beställt uppförandet av en ny byggnad, som ska slutföras under 2015. Med detta nytillskott muic kommer att kunna rymma upp till 4000 studenter. Möta de utmaningar som vår nya världsordning kommer att kräva fortsatt motståndskraft och innovation. Resan som började för över två decennier sedan är långt ifrån över som Mahidol University International College fortsätter att begå sin fulla resurser och energi till att uppnå akademisk excellens. För mer information, vänligen kontakta: Mr Nutthaboon Pornratthanacharoen E-post: nutthaboon.por@mahidol.ac.th Ring: +66818286209 Läs mindre