Master of Music - instrumentala / röst

Allmänt

Programbeskrivning

Master of Music - Instrumental / Voice

En utbildning inom klassisk musik, som syftar mot en karriär som professionell musiker / sångare eller professionell instrumentala / sångpedagog.

Namn: Master of Music - Instrumental / Voice
Typ: Master
Längd: 2 år
Europeiska överföra krediter: 120 hp
Språk: EngelskaDet finns fem olika linjer:

  • Orkester
  • Piano
  • Dragspel
  • Gitarr
  • Röst


Undervisningen varierar mellan solo lektioner, föreläsningar och klassundervisning. Dessutom finns master classes, kammarmusik och andra specifika ämnen för olika linjer.

Examen från master utbildningsprogrammet ger titeln Master of musik.

Behörighet

För att bli antagen till ett Masterprogrammet måste du ha en kandidatexamen från en musikhögskolan, konservatorium eller liknande och delta i en audition.

Kontakta läroanstalten som du vill ansöka om detaljerad information om förkunskapskrav och kräver engelska kunskapsnivåer.

För att ta reda på hur du kan få din utländska certifikat bedömas för erkännande här i Danmark, se den danska byrån för internationell utbildning.

Inträde

Ansökningstiden för masterprogram varierar beroende på läroanstalten. Kontakta enskilt institut för mer information om sin deadline och blankettapplikationen. Ansök direkt på institutionen.

Utbytesstudenter bör kontakta sitt hem institution för information om förfaranden och ansökningstider.

Undervisning

Det finns en terminsavgift för alla heltidsexamensstuderande, om du är student från ett nordiskt eller EU-land eller från Liechtenstein.
Studenter inom ett utbytesprogram behöver inte betala kursavgifter.

Termin Start


Ett läsår består av två terminer, som börjar runt slutet av augusti.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Den Det Kongelige Danske Musikkonservatorium är den äldsta musikhögskola i Danmark. Det är en dynamisk och levande konstnärliga läroanstalt, centrerad på undervisning, som räknar bland sina huvuduppgi ... Läs mer

Den Det Kongelige Danske Musikkonservatorium är den äldsta musikhögskola i Danmark. Det är en dynamisk och levande konstnärliga läroanstalt, centrerad på undervisning, som räknar bland sina huvuduppgifter i syfte att fortsätta att utveckla klassisk musik och öka dess relevans löpande, som en central del av samtida musik- och kulturliv. Akademin har en bred musikalisk och stilistisk span, allt från tidstypisk musik till klassisk romantisk, samt nyare och ny modern musik, inklusive sammansättnings musik i morgon. Merparten av Akademins kurser riktad mot prestanda på högsta nivå, och många inkluderar även pedagogisk utbildning med tanke på professionell musikundervisningen. Förutom de rent instrumen och vokalist program, specialiserade kurser finns också inom områdena musikundervisningen, komposition, dirigering och kyrkomusik, samt inspelning riktningen. Under de senaste åren har ett brett utbud av samarbets- och praktisk utbildning avtal intensifierade kontakter med arbetsmarknaden och har bidragit till goda sysselsättningsstatistiken för våra studenter. Akademins grundläggande konstnärlig verksamhet till uttryck i en omfattande och rikt varierat utbud av konserter, samt uppmärksammade projekt inom utbildning och konstnärligt utvecklingsarbete och forskning. Ett brett nätverk av internationella kontakter och partners avrundar bilden som skapats av Akademins många engagerade lärare och annan personal - och framför allt av den stora kroppen av begåvade studenter som utgör hjärtat av det hela. Sedan sommaren 2008 har Det Kongelige Danske Musikkonservatorium varit inrymt i utestående arkitektoniska omgivningar på Rosenørns Allé 22. Under föregående år, den vackra och stämningsfulla byggnader som ritats av arkitekten Vilhelm Lauritzen genomgick en grundlig renovering och ombyggnad som förvandlade dem från en radio centrum till en modern musikhögskolan. Resultatet är ett komplex av högsta internationella kvalitet, med gott om plats för undervisning och repetition, samt erbjuder unika konsert- och produktionsmöjligheter. Läs mindre