Master of Professional Accounting (mprofacctg)

Allmänt

Programbeskrivning

Master of Professional Accounting är en 18-månaders kurser magisterexamen program för att förbereda de studerande för en karriär inom redovisning. Du kommer att förvärva kunskaper och färdigheter i affärer, ekonomi, finans, affärsjuridik och beskattning.

Karriärmöjligheter

Med en Master of Professional Accounting kommer du att ha de kunskaper och färdigheter som krävs för att starta en karriär som revisor med en chartrade bokföring praktik, industri eller offentlig sektor.

Master of Professional Accounting är en 18-månaders kurser magisterexamen program för att förbereda de studerande för en karriär inom redovisning. Du kommer att förvärva kunskaper och färdigheter i affärer

Examensstruktur

Master of Professional Accounting är en 18 månader, 240-punktsprogram studerat över sex kvartal. Du kommer att studera kärnverksamhet kurser innan du fortsätter att studera en uppsättning särskilda redovisningskurser.

Du kommer också att slutföra fyra professionella utveckling moduler som en viktig del av din examen. De kommer att förse dig med de professionella färdigheter som du behöver för att förbättra din anställningsbarhet och framgång i näringslivet.

Akademiska krav

För att komma in måste du ha slutfört en kandidatexamen från ett erkänt universitet eller lärande institution med motsvarande minst ett genomsnitt Nya Zeeland B i de mest avancerade kurser. Detta kan vara antingen en examen i företagsekonomi * eller en icke-yrkesmässiga examen i ett relevant ämne som konst, teknik, teknik eller naturvetenskap.

Vid bedömningen av din ansökan kommer vi att ta hänsyn till rangordningen av den institution där du avslutat din kandidatexamen samt de kvaliteter som uppnåtts i relevanta ämnen.

  • Sökande som har genomgått fördjupningskurs (er) i en grundexamen som anses väsentligen liknande kurser i detta program kommer att krävas för att slutföra substitut kurs (s). Råd kommer att ges till studenter från fall till fall.

Engelska krav

Våra affärs magisterprogram undervisas helt på engelska. Du måste därför kunna förstå, tala och skriva engelska flytande.

För att vara berättigad till entré, måste internationella studenter att uppnå: - Academic IELTS 6.5, utan band mindre än 6,0, eller; - TOEFL (pappersbaserat) 575 (TWE 4,5), eller; - TOEFL (Internet-baserad) 90 (skriven 21), eller; - Foundation Certificate i Engelska för högskolestudier (FCertEAP) B-.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University of Auckland is a comprehensive university of 40,000 students, offering undergraduate, postgraduate and doctoral programmes across a wide range of disciplines.

The University of Auckland is a comprehensive university of 40,000 students, offering undergraduate, postgraduate and doctoral programmes across a wide range of disciplines. Läs mindre