Master of Public Administration

Allmänt

Programbeskrivning

handel

Målgrupp

Forskare och praktiker inom disciplinen för offentlig förvaltning och ledning, som är förankrade i de teoretiska / grundläggande moduler i disciplin och är angelägna om att bedriva forskning kring ett problem.

Antagning / Behörighet

  • Eleverna måste ha en fyraårig kandidatexamen eller Honours i ämnet offentlig förvaltning.
  • En person skall inte betraktas som en elev inte en sådan person har tagits upp till den grad som krävs (Public Administration)
  • Observera att en bedömning av arbetsprofil, forskningspotential och andra yrkeskvalifikationer kan behövas. Observera också att de sökande kan kallas till en intervju och / eller som krävs för att skriva ett papper.

Programmets längd

  • Programmet är av forskning
  • Inte mindre än två år och inte mer än 4 år
  • Vid behov kan de studerande rådas att registrera specifika MPA moduler för att fördjupa och vässa sina teoretiska kunskaper

Programstruktur

Den sökande förväntas slutföra och passera prövningen av hans / hennes forskningsprojekt.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

A vibrant, equitable and sustainable African university, committed to teaching and research excellence at the service of its students, scholars and the wider community.

A vibrant, equitable and sustainable African university, committed to teaching and research excellence at the service of its students, scholars and the wider community. Läs mindre
Alice , Bisho , östra London + 2 Mer Mindre