Master of Science (teknik)

Allmänt

Programbeskrivning

Master of Science (Technology)

En Master of Science (Technology) är normalt en tvåårig avancerat program för studien, som bygger på kunskap från BSc (Tech) examen. Det liknar MSc, men har två viktiga skillnader - den kombinerar lärt papper med en tillämpad eller industriell baserad vetenskaplig uppsats eller avhandling, och det innehåller två uppsatser om industriell teknik och innovation.

Master of Science (Technology) (MSc (Tech)) examen ger dig avancerade tekniska förmågor som är relevanta för ditt område av specialisering. Det kommer att ge dig ett stort djup och bredd på kunskap om vetenskap och teknik, i synnerhet i samband med tekniska frågor inom industrisektorn i den nyzeeländska ekonomin.

Studera en MSc (Tech) vid Waikato University och du kommer att njuta mer lab och fältarbete, mer en-mot-en tid med topp akademiker och tillgång till världsledande forskningsutrustning. Våra stora industrikontakter innebär också spännande samarbeten med lokala, nationella och internationella företag och organisationer.

Relaterade ämnen

Studenter inskrivna i en MSc (Tech) via fakulteten Science & Engineering kan studera Biological Sciences, kemi, geovetenskaper, Elektronik, material och bearbetning eller fysik.

Faciliteter

University of Waikato School of Science är hem till en svit av välutrustade, laboratorier världsklass. Du kommer att ha möjlighet att använda komplexa forskningsutrustning och faciliteter som NMR-spektroskopi, DNA-sekvensering och University of Waikato Herbarium (WAIK).

Bygga en framgångsrik karriär

Akademiker i denna grad är väl förberedda för ett jobb inom industrin på grund av kombinationen av vetenskap och förvaltning papper studeras. Du kan få arbete i ett brett spektrum av vetenskapsrelaterad industri.

Karriärmöjligheter

  • Lokala och regionala rådet
  • Crown Forskningsinstitut
  • energi företag
  • miljömyndigheter
  • statliga myndigheter
  • Biomedicinsk / Pharmaceutical Industries
  • Privat forskning företag
  • Mat och mejeriindustrin
  • Jordbruk och fiske

Praktisk erfarenhet

Du kommer att spendera mer tid att sätta teori till praktik i laboratorierna och ute på fältet. Mindre klasser i visade papper betyder mer en-mot-en tid med kända akademiker.

University of Waikato har också utmärkta bransch samarbeten med organisationer som NIWA, AgResearch, växt- och matforskning och Landcare Research. Dessa starka relationer generera ett stort antal forskningsprojekt MSC (Tech) studenter, som har möjlighet att arbeta med verkliga problem med en riktig kund.

Antagning och registrering

Antagning kräver en relevant Kandidatkvalifikationsnivå eller motsvarande. När du har ansökt om att studera hos oss är du välkommen att tala med en av våra ledande akademiker som kommer att hjälpa råda dig på dina studier baserade på dina mål och tidigare erfarenheter. Detta kommer att säkerställa att du har allt stöd och råd du behöver för att lyckas i dina studier. Kontakta vår Graduate Handbook för information om relevant personal. Hänvisas till relevanta bestämmelser i University of Waikato Kalender för officiella uppgifter om antagning och examenskrav, tillgängliga ämnen, utmärkelser behörighet och mer.

Om du inte håller lämpliga kvalifikationer som krävs för direktinmatning, kan du vara berättigad att ansöka om en väg via en Postgraduate Certificate eller Diploma. Kontakta fakulteten för råd om möjligheterna.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Läs mer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Läs mindre
Hamilton , Tauranga + 1 Mer Mindre