Master of Teaching and Learning

Allmänt

Programbeskrivning

Magister i undervisning och lärande

Master of Teaching and Learning (primär, sekundär) är en intensiv ettårigt program som förbereder eleverna med specialistkompetens och ökad kunskap undervisning i primära, sekundära eller Maori medel Kura eller wharekura inställningar.

Detta program, som finns på engelska eller maori Medium, utvecklar elevernas kritiska förståelse för forskningsbaserade pedagogiska metoder, inlärningsteori, undersökande arbetssätt och innehåll kunskap så att de kan på ett effektivt sätt att lära olika elever i Nya Zeeland skolor.

Eleverna också få värdefull praktisk erfarenhet, som arbetar minst 40 veckor om året i olika klassrum inställningar med professionellt stöd av fakultets föreläsare och mentor lärare.

Programmet bygger på vuxna principer lärande och det finns en förväntan att lärarstudenter tänka kritiskt och arbeta självständigt.

Papers undersöker undervisning i Nya Zeeland sammanhang evidensbaserad undersökning, undervisning olika elever, och läroplan utformning och genomförande. Studenter komplett sex forskar papper (180 poäng) 500 nivå.

Programhöjdpunkter

 • Individuell och liten grupp mentorskap
 • Identifierar dina personliga styrkor
 • Syftar till att utrusta dig med kompetens att möta behoven hos alla elever.
 • Akademiker uppnå hög nivå kompetens och en starkare kapacitet för ledarroller i framtiden.
 • Belöningen för att slutföra detta mer intensivt program är en högre ingångspunkt lön på att komma in i läraryrket.

Magister i undervisning och lärande

Detta är en mer intensiv kurs som syftar till högpresterande. Den ettåriga programmet är från januari-december och kräver en högre inträdeskriterierna. Fördelen med det här asylhanteringen kurs är en högre ingångslön vid inträdet i läraryrket. En mycket praktisk skolprogrammet en stor del av programmet bygger på partnerskolor och omfattar 20 + veckor att arbeta med elever i klassrum.

Master of Teaching & Learning (primär och sekundär)

Detta program kommer att utveckla kritisk förståelse av forskningsbaserade pedagogiska metoder, inlärningsteori och innehåll knowldege att effektivt undervisa olika elever i Nya Zeeland skolor. Studenter komplett sex forskar papper (180 poäng) 500 nivå. Praktisk erfarenhet består av 10 veckor på heltid och två veckor deltid. En mycket praktisk skolprogrammet en stor del av programmet bygger på partnerskolor och omfattar 20 + veckor att arbeta med elever i klassrum. Belöningen för att slutföra detta mer intensivt program är en högre ingångspunkt lön på att komma in i läraryrket.

Plats: Hamilton
Datum: JAN-DEC
Förkunskapskrav: En kandidatexamen och B + genomsnitt.

Notera: alla kandidater intervjuas.

Detta är den första Initial lärarutbildning program på masternivå i Nya Zeeland för att förbereda lärare för Māori medelsammanhang. Det är ett krävande program som syftar till höga läsförmåga som har en hög nivå av Maori flyt som vill vara lärare i Māori medel inställningar. Programmet har utvecklats i nära samarbete med lokala kura och wharekura med en betydande del av programmet som omfattar skolpraxis. En mycket praktisk skolprogrammet en stor del av programmet bygger på partnerskolor och omfattar 20 + veckor att arbeta med elever i klassrum. Belöningen för att slutföra detta mer intensivt program är en högre ingångspunkt lön på att komma in i läraryrket.

Plats: Hamilton,
Startdatum: januari 2017
Förkunskapskrav: En kandidatexamen och B + genomsnitt, en kompetensnivå som i te reo Maori krävs.

Leverans av programmet är genom te reo, med hjälp av Māori värderingar och attityder. Det har utvecklats i samarbete med whanau, Hapu och iwi så att den uppfyller de kriterier som efterfrågas i dagens kura och wharekura. Det ligger i linje med samtida tänkande om förberedelse lärare och kommer att bidra till ett mer integrerat skolsystemet i framtiden. Programmet förbereder eleverna för att arbeta effektivt mellan olika filosofier / kaupapa exempelvis. Te Aho Matua, Iwitanga och Rumaki.

Karriärmöjligheter

 • Företagstraktor
 • Education Policy Analyst
 • Lärande Konsult
 • Primär, Intermediate eller gymnasielärare
 • rekrytering rådgivare
 • Socialarbetare
 • skolkurator

Inträde och inskrivning

Intresseanmälningar och ansökningar om 2018 masterprogrammen är öppna från JUL-NOV 2017.

En kandidatexamen och B + genomsnitt krävs för att bli antagen till programmet, och flyt i te REO Māori om du ansöker om Te Arareo programmet.

Fyll i online-registreringsprocessen.

Observera att en intervju och urvalsprocess gäller.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Läs mer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Läs mindre
Hamilton , Tauranga + 1 Mer Mindre