Master of vetenskap och teknik i det

Allmänt

6 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Ledar-

SUPINFO är en privat institution för högre utbildning grundades 1965, erkänns av den franska staten och världsledande inom IT-branschen.

Med sin 36 Campus i Frankrike och i världen, SUPINFO främsta kallelse är att träna på hög nivå ingenjörer, specialister teknik för informations- och kommunikationsteknik (IKT) och direkt i operativ verksamhet när de lämnar skolan . Det ger därför en "internationell Master of Science" som expert i data- och informationssystem certifierats av den franska staten och Frankrike registreras i det nationella registret över Professional Certification på högsta nivå, den nivå jag (Bac + 5 Mästare, Engineer).

SUPINFO levererar:

  • Internationell Master of Science M.Sc (Bac + 5) erkänns av staten Level 1 (masternivå, ingenjör)
    Motsvarande för att erhålla 300 hp
    (vanligtvis efter att ha passerat de undersökningar som föreskrivs i B1, B2, B3, M1 och M2)

Institutet för informationsteknologi i allmänhet vill att hans material för att möta behoven hos alla företag och se till att utökade möjligheter till sysselsättning. Således är alla alternativ för dagens IT och digital naturligt integrerat i läroplanen SUPINFO:

En tydlig läroplan, enkelt och flexibelt anpassas till alla profiler, på campus eller på distans

Varje år av studier kan göras i en annan skola SUPINFO globala nätverk eller på distans via vår Virtual Campus. Läsåret är planerad i början av november varje år med undantag för distanskurser via Virtual Campus där två flöden är möjliga i september och mars.
För parralèlles antagning Bac ett, två och tre, upp till grundskolenivå i datavetenskap med pre-scheduled tillbaka i oktober utan extra kostnad.

Programmet är omfattande och inkluderar alla specialiteter som är digital idag: programvaruteknik, system och nätverk, artificiell intelligens, dataanalys, internetteknik, objektorienterad programmering, business intelligence, affärssystem, multimedia, etc. Genom verkan av de pedagogiska laboratorier baserade med världsledande inom IT-branschen (Microsoft, Cisco, Oracle, Apple, IBM, Mandriva), eleverna får tidigt på både en praktisk och pragmatisk mening utan också en förmåga att förmedla kunskap som är populär bland företag.

 

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

SUPINFO is a private institution of higher education founded in 1965,recognized by the French state and the world leaders in the computer industry.

SUPINFO is a private institution of higher education founded in 1965,recognized by the French state and the world leaders in the computer industry. Läs mindre
bryssel , bordeaux , Clermont-Ferrand , Caen , paris , Grenoble + 5 Mer Mindre