Master redovisnings

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Master redovisnings

Den Darla Moore School of Business vid University of South Carolina erbjuder Master of Bokföring (MACC) grad människor som du som tittar på forskarskolan och bortom.

Små undervisningsgrupper, ett imponerande rekord av arbetsförmedling för akademiker, och gedigen förberedelse för CPA tentamen är bara några av de fördelar att överväga. Som en del av University of South Carolina, erbjuder Moore School dig resurser och möjligheter som inte kan matchas på de flesta andra institutioner. Vår MACC programmet, ett av de största och mest respekterade i regionen, ger studenter som är i hög efterfrågan och rekryterats av regional, nationell och internationell revisionsbolag.

Program

The Master of Bokföring (MACC) Programmet är en naturlig förlängning av studier för studenter som har avslutat en grundexamen i redovisning.Men det är öppet för vem som helst som uppfyller skolans 's tillträdeskrav oavsett grundutbildning stora. Den MACC Programmet ger möjlighet att specialisera sig inom ett visst område för redovisning, komplett teknisk kompetens för professionella undersökningar medan i skolan, och uppfylla de särskilda pedagogiska krav för att kvalificera sig för CPA beteckning i vissa stater. Studenter som inte har avslutat en kandidatexamen i redovisning från ett ackrediterat college eller universitet kan behöva ta förutsättning kurser samt kurser programmet.

Den bästa möjligheten att lära sig mer om MACC programmet är MACC Showcase kommer att hållas på fredag ​​4 oktober, 2013. Evenemanget kommer att innehålla ett informationsmöte med programmets detaljer, en fakultet panel och en nuvarande studenter och alumner panelen. Lunch kommer att tillhandahållas. Vänligen registrera och ta med dina klasskamrater med dig!

Kriterier för tillträde

Grundutbildning prestanda

En intjänad grundexamen från en ackrediterad institution är skyldig att komma ifråga för antagning till MACC programmet. En examen i redovisning krävs inte, men uppmuntras starkt. De som inte har en examen i redovisning kan övervägas och, om det godkänns, kommer att ta förutsättning kurser innan läroplanen redovisning kärna. Den genomsnittliga grundutbildningen medeltalet (GPA) är en 3,5. Graduate kurser och / eller (om examen har förtjänat eller inte) kommer också att beaktas. Avskrifter från alla deltog institutioner måste lämnas till Darla Moore School of Business.

GMAT

Sökande måste lämna ett giltigt (fem år eller mindre) Graduate Management Admissions Test (GMAT) poäng för att komma ifråga för antagning till MACC programmet.GMAT består av verbala, kvalitativa och analytiska avsnitten.

Transkript

Om din högskola eller universitet erbjuder PDF leverans av avskrifter, vänligen förse dem med regissören av antagningen kontakt information för att se avskrifter anses tjänsteman. Transkript som skickas till privatpersoner, andra än chefen för antagningen, kan inte anses vara officiell.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate stude ... Läs mer

Since its founding in 1919 as the School of Commerce, the Darla Moore School of Business has grown into a thriving center of academic excellence, with an enrollment of nearly 4,000 undergraduate students and over 800 graduate students. Läs mindre
Columbia , Columbia + 1 Mer Mindre