Master studier förvaltnings

Allmänt

Programbeskrivning

Master of Management Studies: Duke Kunshan University Programmet ger studenterna de bästa av två världar. Läroplanen levereras på engelska av den Fuqua School of Business topprankade fakulteten vid både Duke University i Durham, NC, och vid Duke Kunshan University i Kunshan, Kina. I båda platserna kan du njuta av världsklass utbildningsmöjligheter och rigorös, engagerande företagsutbildning.

Föra en Hands-On Business Education med MMS: Duke Kunshan Program

Duke Kunshan University banbrytande en ny modell för utbildning, utbildning eleverna att tänka gränserna för global verksamhet genom aktiv upplevelsebaserat lärande för en verksamhet utbildning som ingen annan. Från vårt team-baserad struktur, som härmar en gemensam företagsmiljö, till vår instruktions design och avancerad läroplan, lär vi dig hur man inte bara frodas i, men också hjälpa uppfinna, näringslivet.

Både i och utanför klassrummet, MMS: Duke Kunshan program utmanar studenter att bli aktiva tänkare, elever, lagkamrater och ledare. Skapa affärs karriär du vill med hjälp av värdefulla resurser en Duke Kunshan University företagsutbildning har att erbjuda.

MMS: Duke Kunshan akademiska kurser och kursplaner

Näringslivet blomstrar, och du har 10 månader på sig att förbereda sig. Med början i juli varje år och löper genom mitten av maj, Master of Management Studies: Duke Kunshan University Programmet är organiserat i flera 6- och 2-veckors termer med totalt 15 kurser. Alla kurser hålls på engelska, och behövs inte mandarin färdighet att delta i MMS: Duke Kunshan program. Den strömlinjeformade MMS: Duke Kunshan planen och kursstruktur är utformad för att fördjupa dig i näringslivet så snabbt som möjligt, utan att ge avkall på omfattning och kvalitet.

MMS: Duke Kunshan klasser ger dig verktyg, ramar och ordförråd du behöver för att komma in i affärsvärlden med en solid grund. Vårt omfattande läroplan har kvantitativt rigorösa kurser, samt tankeväckande klasser som utmanar dig att använda kursmaterialet till verkliga affärer. Denna kombination av kurser utmanar studenter att tillämpa sina tidigare kunskaper och stark affärsutbildningsbakgrund för att analytiskt, kreativt och intelligent finna lösningar på komplexa problem.

Nedan följer beskrivningar av de kurser du kommer att ta hela MMS: Duke Kunshan program. Observera att den egentliga kursen sekvensen kan ändras från ett läsår till nästa.

 • Introduktion till Redovisnings
 • Business Communication I
 • Kvantitativa affärsanalys
 • Fundamentals of Business Economics
 • Introduktion till marknadsföring Analys
 • Foundations of Capital Markets
 • Principer för Strategi
 • Grunderna för Corporate Finance
 • Fundamentals of Market Intelligence
 • Principer för Kostnad och Managerial Accounting
 • Kalkylblad modellering och beslutsanalys
 • Foundations of Management & organisationer
 • Grunderna för finansiell analys
 • Introduktion till Operations & Supply Chain Management
 • Business Communications II

Karriär Exploration resor och företagsbesök

På karriär prospektering resor, har du möjlighet att besöka företag i Kina för att träffa chefer och Duke University alumner, och lära sig om potentiella arbetstillfällen.

Företagsbesök innebär möten på plats med chefer, diskuterar allt från nybörjar arbetstillfällen till djupgående processer och utmaningar för specifika branscher och företag. Shanghai är lätt tillgängligt från Kunshan av höghastighetståg, så att du får många tillfällen att besöka denna stad som är ett populärt resmål för huvudkontor för multinationella företag.

MMS: Duke Kunshan Program Antagning Kriterier

För att ansöka om MMS: Duke Kunshan programåtminstone måste du ha tjänat eller förvänta dig att tjäna en kandidatexamen från ett ackrediterat college eller universitet vid den tidpunkt då programmet startas. Studenter från alla akademisk bakgrund kan tillämpas. En typisk MMS studerande har mindre än 2 års arbetslivserfarenhet. Om du redan har en MBA eller motsvarande, är du inte berättigad till MMS: Duke Kunshan program. Om du har mer än 2 års heltid, forskarutbildning arbetslivserfarenhet, kontakta antagningsenheten att tala om hur din unika situation passar våra antagningskriterier.

Alla ansökningar bedöms holistiskt baserat på flera kriterier. Nedan anges de sätt på vilka vi utvärdera komponenterna i program för att avgöra om eleverna passar våra urvalskriterier.

Academic Aptitude & Kvantitativ färdighet

MMS: Duke Kunshan akademisk miljö är rigorös, snabba och kräver starka kvantitativa och analytisk förmåga. Vi använder standardiserade provresultat, betyg och tillämplig arbetslivserfarenhet för att säkerställa att våra antagna kommer att lyckas i programmet. Antagningsenheten Kommittén ägnar särskild uppmärksamhet åt den kvantitativa del av din testresultat för att säkerställa att du kan hantera noggrannheten i programmet.

Det finns inga förutsättning kurser för programmet, men om du inte har en stark kvantitativ bakgrund, rekommenderar vi att du tar kurser såsom statistik, kalkyl eller finansiering. Detta kommer att ge ett annat mått på din kvantitativa förmåga.

Yrkeserfarenhet & karriärmöjligheter

Våra antagningskriterier inte indikerar en minimiarbetserfarenhet; men du bör inte ha mer än två års heltids, forskarutbildning arbetslivserfarenhet. Vi utvärderar betalt och obetalt arbete uppdrag - bland annat frivilliga positioner, deltidsarbete, studentklubbar och aktiviteter, och praktik - att ge insikt i ert initiativ, erfarenhet av att arbeta i ett team miljö och andra färdigheter som skulle översätta väl till potentiella karriärvägar efter MMS: Duke Kunshan program. Reflektera över dina erfarenheter och se till att de är väl representerade i programmet. Hur har de hjälpt dig mogna och utveckla ledarskap och samarbetsförmåga? Hur kommer de att göra det möjligt för dig att vara en aktiv bidragsgivare till inlärningsmiljön? Hur kommer du att dra nytta av dina erfarenheter för att uppnå dina karriärmål?

Kunskaper i engelska

Sökande som inte har engelska är ett andra språk uppmuntras att lämna in en poäng från en engelsk kunskapsprov (TOEFL, IELTS eller PTE), men dessa poäng är inte krävs för att slutföra din ansökan. Besök internationella sökande sida för ytterligare information.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Duke Kunshan University, a Sino-American partnership between Duke University in the US and Wuhan University in China, offers a Duke education in the dynamic and rapidly growing China. We currently hav ... Läs mer

Duke Kunshan University, a Sino-American partnership between Duke University in the US and Wuhan University in China, offers a Duke education in the dynamic and rapidly growing China. We currently have master’s programs in Environmental Policy, Global Health, Medical Physics and Management Studies. Läs mindre
Kunshan , Durham + 1 Mer Mindre