Master 's i nyföretagande och förvaltning

Allmänt

Programbeskrivning

Mästare 's i Business Creation and Management

Masterprogrammet i Business Creation and Management erbjuds i Colombia throughand akademiska överenskommelse mellan Universidad EAN och Universidad Antonio de Nebrija (Spanien). Programmet leds vid Universidad Antonio de Nebrija av School of forskarutbildningen med deltagande av Confederación Iberoamericana de Jóvenes Empresarios (CIJE). Vid Universidad EAN, är det program som erbjuds gemensamt genom fakultetens studierektor för forskarutbildningen och fakulteten för distansutbildning och i samarbete med Red de Jóvenes Empresarios Exportadores de Colombia (REDEXPO). Programmet syftar till att skapa chefer och colombianska, spanska och latinamerikanska affärsmän i allmänhet, i syfte att hjälpa företag att utnyttja sin fulla potential och på så sätt upprätthålla den ekonomiska tillväxten i både verksamheten och landets ekonomi under de närmaste åren.

&nbsp

Förutom bidraget från prestigefyllda universitet i Spanien och Latinamerika, kommer studenterna att få unika skolgång, med stöd av den intensiva deltagande av varje universitet samt kontinuerlig övervakning från Universidad EAN (Colombia) och Universidad Antonio de Nebrija (Spanien), där den slutliga fasen av programmet sker. Programmet kommer att se framgångsrika internationella affärsmän som delar sina erfarenheter med eleverna genom ansikte mot ansikte och virtuella konferenser.
Detta program utgör resultatet av mer än 41 års arbete i forskningsprojekt inom området entreprenörskap och skapandet av professionella entreprenörer från Universidad EAN. Vid Universidad Antonio de Nebrija, är programmet en del av en grupp av aktiviteter inriktade mot utvecklingen av entreprenörsanda, är en del av vilka stöds av Cátedra Nebrija - BBVA för skapandet av entreprenörer.

&nbsp


Behörigheten hos utexaminerade

  • Identifiera affärsmöjligheter inom deras verksamhet.
  • Analysera, diagnostisera och lösa problem som påverkar skapandet av nya företag.
  • Utforma och förvalta lämpliga strategier för etablering och förvaltning.
  • Hitta lösningar på affärsproblem, skall beakta utvecklingen inom sektorn och kraven i en alltmer globaliserad värld.
  • Bly grupper på processer relaterade till etablering och förvaltning.
  • Använda kunskap ett samarbetsnätverk mellan företag och affärsmän i syfte att utnyttja eventuella möjligheter och uppnå organisatorisk effektivitet.
  • Rikta strategiska funktionella och kulturella förvaltningen av organisationen, tillämpning av relevanta kompetenser, färdigheter och kunskaper.
  • Analysera de unika egenskaperna hos familjeföretag och de verktyg förvaltning som krävs för deras utveckling.

&nbsp


Modalitet

Den första fasen av programmet, som består av fyra kurser, görs ansikte mot ansikte i anläggningar av Universidad EAN (Bogotá, Colombia) genom akademiska sessioner på helgerna.

&nbsp

Den andra fasen utförs med intensiv användning av informations-och kommunikationsteknik med hjälp av virtuella campus. Under denna fas, lärare från både Universidad Antonio de Nebrija och Universidad EAN genomföra ansikte mot ansikte sessioner för varje kurs. Denna fas omfattar även seminarier och konferenser med anknytning till de viktigaste frågorna i masterprogrammet. Ansikte mot ansikte möten görs en lördag i varje månad.

&nbsp

Den tredje fasen sker vid Universidad Antonio de Nebrija (Madrid, Spanien).I månaden före starten av den tredje etappen, är studenter ges övningar, fallstudier, uppläsningar och annat utbildningsmaterial så att tillräckligt förbereda sig för de olika teman som kommer att behandlas vid ankomst i Madrid. De tre veckors fas III innehåller föredrag och seminarier med några av de mest framgångsrika affärsmän från olika branscher.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development.

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development. Läs mindre