Master i Arts & Culture Management (Deltid)

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Rome Business School Master i Arts & Culture Management designades och utvecklades med tanke på behoven hos de som för första gången närmar sig verksamheten inom Arts & Culture samt de yrkesmän som redan har den första rikedomen av erfarenhet inom detta område; detta exklusiva program har den multikulturella miljön som är typisk för Rome Business School och ger deltagaren en grundlig kunskap och avgörande färdigheter för att starta och befästa en karriär inom konst- och kulturindustrin.

58719_MasterStudiesPhotoTemplate.png

Programstruktur

Rome Business School Master Arts and Culture Management syftar till att införa och utveckla en förståelse för begrepp, principer, verktyg och tekniker för kulturhantering och att lyfta fram hur man hanterar aktuella frågor inom kultur och konst. Dessutom kommer programmet att utrusta proffs med analytiska och ledningsverktyg som förväntas hjälpa dem att utforma effektiva förvaltningsstrategier samtidigt som de organiserar kulturevenemang och hanterar kulturinstitutioner, gallerier, teatrar och museer.

Lärandemål

I slutet av studiekursen kommer deltagarna att lära sig att:

 • Utveckla ledaregenskaper för att hantera konst och kultur på ett praktiskt sätt.
 • Förstå och använda de verktyg och tekniker för marknadsföring och kommunikation som används inom det kulturella och konstnärliga området.
 • Förstå och hantera olika ekonomiska aspekter relaterade till kulturaktiviteter i den globala ekonomin.
 • Förstå och uppskatta personalhantering för kreativa branscher, särskilt när det gäller volontärer.
 • Förstå och tillämpa olika projektledningstekniker för ledningsaktiviteter relaterade till kultur.
 • Erkänna egenskaperna för de viktigaste konstnärliga och kulturella aktiviteterna och utveckla effektiva förvaltningsstrategier.
 • Utveckla kreativt och innovativt tänkande i ledningen av konst- och kultursektorn.
 • Utveckla en etisk och socialt ansvarsfull mentalitet när man bedriver verksamhet inom konstsektorn.

Karriärmöjligheter

Med vår hjälp kan du skapa din karriärstrategi via en resa med självreflektion, utforskning och prestation. Detta program är utformat för att hjälpa dig att bygga en solid väg mot en framgångsrik karriär och professionell framtid samt att hitta möjligheter i linje med dina ambitioner och förväntningar. I synnerhet erbjuder skolan följande tjänster till de inskrivna eleverna:

 • Individuellt karriärrådgivningsmöte
 • Rome Business School officiella karriärportal
 • Professionella workshops
 • Rome Business School Talent Focus
Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Läs mer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Läs mindre
rom , Italien online + 1 Mer Mindre